Σίνγκλετον, ο πρώτος - Έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο (vids)

Σίνγκλετον, ο πρώτος - Έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο (vids)

Γιάννης Ράμμας
Σίνγκλετον, ο πρώτος - Έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο (vids)

bet365

Ο Κρις Σίνγκλετον έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο (1+1) κι άνοιξε τον κύκλο των μετεγγραφών του Παναθηναϊκού. Παίρνουν σειρά οι υπόλοιποι.

Ήταν η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού για τις θέσεις των ψηλών, είναι κι η πρώτη υπογραφή του. Η υπόθεσή του χρειάστηκε χρόνο κι υπομονή, ο Παναθηναϊκός έφτιαξε μέχρι και λίστα πιθανών αντι-Σίνγκλετον, αλλά, χάριν στην βελτιωμένη πρόταση, τέλος καλό όλα καλά.

Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουρντ έστειλε (απ' την Κίνα, όπου θα βρίσκεται μέχρι τον Αύγουστο για χάρη της Ανχούι Γουενάι) υπογεγραμμένο το συμβόλαιο και θα φορά τα πράσινα για 1+1 χρόνο.

Η απόκτησή του αποτελεί σημαντική κίνηση για τον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται για έναν εκ των πρωταγωνιστών της ρωσικής Λοκομοτίβ Κουμπάν στην περσινή πορεία της μέχρι το Final 4 της Euroleague (αποκλεισμός στην 8άδα στη VTB-League).

Η παρουσία του θα προσδώσει στο παιχνίδι της ομάδος δύναμη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση κι άπαντες ευελπιστούν σε στατιστική ακόμη καλύτερη απ' την παρακάτω:

Πλέον ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται στις υποθέσεις των υπολοίπων στόχων του.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ξεχωρίζει ανάμεσά τους παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, ο Ίαν Βουγιούκας είναι stand by, ενώ ο Μάικ Τζέιμς ήδη έχει αρνηθεί την πρόταση της Γαλατάσαραϊ κι εξετάζει τις επιλογές του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα