Νέα Ορλεάνη καλεί Γιάνκοβιτς

Νέα Ορλεάνη καλεί Γιάνκοβιτς

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς αναχωρεί αύριο (2/7) για τις ΗΠΑ ώστε να διεκδικήσει ένα μίνιμουμ συμβόλαιο από τους Πέλικανς.

Ο 26χρονος φόργουορντ αποδέχτηκε την πρόσκληση της ομάδας της Νέας Ορλεάνης για να συμμετάσχει στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας (8-18 Ιουλίου) και μάλιστα του ζητήθηκε να πάει άμεσα στις ΗΠΑ ώστε να δοκιμαστεί από το προπονητικό επιτελείο των Πέλικανς.

Στόχος του Γιάνκοβιτς είναι μέσα από τις ατομικές προπονήσεις και την παρουσία του κορυφαίο μπασκετικό event του καλοκαιριού στις ΗΠΑ να τους πείσει ότι αξίζει να του δώσουν ένα μίνιμουμ συμβόλαιο ώστε να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ.

Αν δεν γίνει αυτό θα έχει πληθώρα επιλογών. Μπορεί να μην έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό αλλά γνωρίζοντας το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού (αυτός μοιάζει να είναι ο επικρατέστερος προορισμός του τη δεδομένη τη στιγμή) περιμένει άλλες προσφορές.

Άλλωστε στο Λας Βέγκας όπως κάθε χρόνο θα συγκεντρωθούν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Euroleague στην οποία επιθυμεί να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο παίκτης (ακόμα και αν αυτό δεν γίνει με την πράσινη φανέλα) εφόσον δεν πάρει συμβόλαιο από τους Πέλικανς ή από άλλη ομάδα του ΝΒΑ.

 

NBA Τελευταία Νέα