Με απόφαση προπονητή εκτός ο Σλούκας!

Με απόφαση προπονητή εκτός ο Σλούκας!

Gazzetta team
Με απόφαση προπονητή εκτός ο Σλούκας!

bet365

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε με τον Φώτη Κατσικάρη κι ο Ομοσπονδιακός προπονητής αποφάσισε να μην ταξιδέψει για το Τορίνο ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε.

Οι δυο τους συνομίλησαν το πρωί με τον 26χρονο γκαρντ να ενημερώνει τον προπονητή του πως ναι μεν η κατάσταση του παρουσιάζει βελτίωση αλλά παρότι θέλει να βοηθήσει δεν είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει.

Έτσι λοιπόν ο Φώτης Κατσικάρης πήρε την απόφαση να τον θέσει οριστικά εκτός, αφού δεν θέλει να πάρει μαζί του στο Τορίνο έναν παίκτη που δεν αισθάνεται σίγουρος και να πάρει το ρίσκο πηγαίνοντας στο Τορίνο με 11 παίκτες (τόσοι θα ήταν ουσιαστικά εάν είχε πάει και δεν μπορούσε να βοηθήσει).

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας είχε γνωστοποιήσει πριν από την έναρξη της προετοιμασίας πως ενδέχεται να μην προλάβει να είναι έτοιμος για το Προολυμπιακό τουρνουά, όμως ο Κατσικάρης του είχε πει πως θα τον περίμενε όσο χρειαζόταν και τον είχε διαβεβαιώσει για την επιθυμία του να τον έχει στη 12άδα και να χρησιμοποιήσει έστω και για λίγο στα δύο νοκ άουτ παιχνίδια.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Τελικά όπως αποδείχτηκε ο Σλούκας δεν μπόρεσε να είναι ετοιμοπόλεμος και έτσι η Ομοσπονδία επισημοποίησε την απουσία του από τη διοργάνωση.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο Κώστας Σλούκας τέθηκε εκτός Εθνικής ομάδας μετά από την τελική συζήτηση που είχε με τον Φώτη Κατσικάρη και την απόφαση που πήρε στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Σλούκας ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του σε ό,τι αφορά το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα του, ανέφερε ότι υπάρχει βελτίωση και ενδεχομένως να κατάφερνε μέχρι τα κρίσιμα παιχνίδια να είναι σε θέση να συμμετάσχει για κάποια λεπτά, χωρίς όμως αυτό να είναι το πιθανότερο και χωρίς να έχει κάνει προπονήσεις μέχρι τότε παρά μόνο θεραπείες. Από την ώρα, όμως, που αυτή η προοπτική δεν παρουσιάστηκε ως δεδομένη, ο Κατσικάρης έκρινε ότι δεν μπορούσε να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο για την ομάδα και να διατηρεί ένα καθεστώς αμφιβολίας ενώ θα έχουν αρχίσει οι επίσημες υποχρεώσεις, ευχαρίστησε τον Σλούκα για την προσπάθεια που κατέβαλε και τον ενημέρωσε ότι η ομάδα θα πορευτεί χωρίς αυτόν στη συνέχεια.

• Πριν από την έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αντιντόπινγκ οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στράτος Περπέρογλου οι οποίοι απουσίαζαν όταν είχε διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος στην υπόλοιπη ομάδα.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα