Ο Σλούκας αποφασίζει....

Ο Σλούκας αποφασίζει....

Ο Σλούκας αποφασίζει....

bet365

H συζήτηση του Κώστα Σλούκα με τον Φώτη Κατσικάρη θα κρίνει ουσιαστικά την συμμετοχή του στην 12άδα της Εθνικής ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο. Ο τραυματισμός του παρουσιάζει βελτίωση, αλλά ελοχεύει ο κίνδυνος της υποτροπής.

Τα αποτέλεσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υπεβλήθη, ο 26χρονος διεθνής point-guard στην πελματιαία απονεύρωση πσιτοποίησαν ότι υπάρχει βελτίωση, που στις επόμενες ημέρες θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, αυτό όμως, δεν προκαλεί τον παραμικρό εφησυχασμό. Στη διάρκεια της εφετινής σεζόν, ο Έλληνας άσος της Φενέρμπαχτσε ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον ύπουλο αυτό τραυματισμό και επειδή επιχείρησε δυο φορές να μπει νωρίτερα χωρίς να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του, υπέστη υποτροπή και έμεινε σχεδόν 1,5 μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Έτσι, λοιπόν, παρά την εξαρχής μεγάλη και αδιαμφισβήτητη επιθυμία του να βοηθήσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Σλούκας έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στη συμμετοχή του.

Πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε μαζί του και του εξέφρασε τη διάθεση της Εθνικής ομάδας να του δώσει όσο χρόνο χρειαστεί. Ο 49χρονος προπονητής, μάλιστα, τον διαβεβαίωσε ότι θα τον περιμένει μέχρι και τελευταία στιγμή ακόμη κι αν το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι δυο βοηθητικά δεκάλεπτα στα κρίσιμα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Έκτοτε ο παίκτης έχει αφοσιωθεί στην αποκατάστασή του κάνοντας καθημερινά διπλές θεραπείες και πλέον 4+1 μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ με το Ιράν, η συζήτηση που θα κάνει με τον Φώτη Κατσικάρη, θα κρίνει ουσιαστικά εάν θα συμπεριληφθεί τελικά ή όχι στην αποστολή που θα αναχωρήσει το Σάββατο (02/07) για την πόλη του Πιεμόντε.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι πιθανότητες να ενισχύσει την Εθνική ομάδα ο Σλούκας στο προολυμπιακό δεν είναι μεγάλες, χωρίς όμως να αποκλείεται και η ανατροπή.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα