Μπαίνει δυνατά για Μπουρούση! (vids)

Μπαίνει δυνατά για Μπουρούση! (vids)

Γιάννης Ράμμας
Μπαίνει δυνατά για Μπουρούση! (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε ταχύτητα στο σχεδιασμό και παρά την αντίθεση του Γιάννη Μπουρούση να επιστρέψει στην Ελλάδα προσπαθεί να τον κάνει ν' αλλάξει γνώμη. Εν αναμονή της απάντησής του.

Η αγκαλιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ήττα-αποκλεισμό στη Euroleague απ' τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΟΑΚΑ είχε κάνει πολλούς να πιστέψουν πως υπάρχει... παρασκήνιο ανάμεσα τους και τα σενάρια προσέγγισης του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Μπουρούση εμφανίζονταν το ένα μετά απ' το άλλο. Πολύ περισσότερο τώρα κι ας έχει δηλώσει επανειλημμένως πως ο επαναπατρισμός είναι η τελευταία επιλογή του.

Κόντρα σ' αυτό, στις όποιες προτάσεις μπορεί να βρει με χαρακτηριστική ευκολία και στο ενδιαφέρον ομάδων του ΝΒΑ, ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να του κάνει τέτοια προσφορά ώστε να τον πείσει ν' αναθεωρήσει και να ηγηθεί της προσπάθειες της νέας χρονιάς.

Οι δυσκολίες είναι γνωστές, αλλά στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και φέρονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο.

Η εξήγηση είναι απλή, αφού πιθανή υπογραφή του θα θεωρηθεί απ' τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη. Ο 33χρονος σέντερ προέρχεται απ' την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, ανάγκασε τους ειδικούς να τον ψηφίσουν «MVP» της ACB και στην «Καλύτερη 5άδα» της Euroleague, όπου οδήγησε και την ισπανική ομάδα μία... λεπτομέρεια μακριά απ' τον τελικό του Final 4, χώρια το... γκελ στον κόσμο, ο οποίος, προς όφελος της ομάδος, έχει... ξεχάσει από καιρό το Ολυμπιακό παρελθόν του.

Η εξέλιξη της υπόθεσης είναι κομβικής σημασίας για το σχεδιασμό της ομάδος, αφού αρκετές άλλες, όπως του Ίαν Βουγιούκα, συνδέονται μαζί της. Με τον χρόνο να πιέζει μόνο τον ίδιο, ο Παναθηναϊκός περιμένει άμεσα μία απάντηση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα