Τα Προολυμπιακά Τουρνουά στον ΟΤΕ TV

Gazzetta team
Τα Προολυμπιακά Τουρνουά στον ΟΤΕ TV

bet365

Η Εθνική μας θα δώσει μεγάλη μάχη προκειμένου να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο OTE TV θα σας μεταφέρει όλη τη δράση από τα γήπεδα.
Τη Δευτέρα (4/7) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ρίχνεται στη μάχη του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Τορίνο και ο OTE TV μεταδίδει όλη τη δράση.
Μεγαλύτεροι αντίπαλοι για την «γαλανόλευκη» η Ιταλία και η Κροατία, ωστόσο πρώτα θα πρέπει να ξεπεραστούν τα εμπόδια του Μεξικού και του Ιράν που είναι στον Α' όμιλο.
Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το OTE SPORT 4HD από την αρχή (4/7) μέχρι και το τέλος (9/7) της διοργάνωσης.
Εκτός του Προολυμπιακού του Τορίνο, ο OTE TV εξασφάλισε και τα δικαιώματα των άλλων δυο αντίστοιχων διοργανώσεων.
Από το OTE SPORT 7HD θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το τουρνουά της Μανίλας (Φιλιππίνες, 5-10/7), ενώ αυτού του Βελιγραδίου (Σερβία, 4-9/7) θα το απολαύσετε στο OTE SPORT 4HD.
Δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV για να παρακολουθήσετε σε αποκλειστική μετάδοση τόσο την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των υπολοίπων διεθνών, όσο και τις μεγάλες μάχες στα υπόλοιπα δυο τουρνουά, που θα κρίνουν τα άλλα δυο εισιτήρια για το Ρίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα