To «Gist & Friends» είχε και... Διαμαντίδη! (pics & vids)

To «Gist & Friends» είχε και... Διαμαντίδη! (pics & vids)

Gazzetta team
To «Gist & Friends» είχε και... Διαμαντίδη! (pics & vids)

bet365

Το 4ο Basketball Camp του Westin Resort Costa Navarino με την ονομασία «Gist & Friends» είναι γεγονός!

Στο σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes δεκάδες παιδιά των επισκεπτών του εκπληκτικού resort, αλλά και Ακαδημιών από ομάδες της ευρύτερης περιοχής, έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ από τον James Gist.

Ο Αμερικανός superstar της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος, μαζί το προπονητικό τιμ των Θανάση Γιαπλέ (προπονητής της πρωταθλήτριας Κατάρ), Σταύρο Μυκονιάτη (ασίσταντ προπονητής στους Ρέθυμνο Creta Kings), Βασίλη Σούλη (πρώην διεθνής παίκτης και νυν προπονητής Ακαδημιών) και τον γυμναστή Βασίλη Μητσόπουλο, προσφέρουν σε όσους συμμετέχουν στο «Gist&Friends» την εκπληκτική εμπειρία να προπονηθούν, να λάβουν σημαντικές συμβουλές, να λύσουν κάθε απορία και να συζητήσουν τα πάντα για το αγαπημένο τους άθλημα.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας, σε αυτό το φανταστικό resort που έχει υπέροχες εγκαταστάσεις και ανέσεις. Όσοι βρίσκεστε εδώ σας διαβεβαιώ ότι είστε πολύ τυχεροί. Κι εγώ στην ηλικία σας πήγαινα σε τέτοια καμπ και λάτρευα τη συμμετοχή. Δεν είναι μόνο ότι παίζεις μπάσκετ. Μαθαίνεις διαφορετικά πράγματα και μπορείς να βελτιωθείς, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους, κάνεις νέους φίλους και το πιο σημαντικό περνάς καλά. Διασκεδάζεις» είπε ο James Gist στα παιδιά που λαμβάνουν μέρος στο καμπ του «Westin Resort Costa Navarino», στα οποία τόνισε ακόμη: «Δεν θα σας κάνουμε μπασκετμπολίστες. Όμως θα σας κάνουμε να αγαπήσετε το άθλημα και να θέλετε να παίζετε μπάσκετ. Άλλωστε για γίνει κάποιος μπασκετμπολίστας πρέπει να το λατρεύει και να προπονείται σκληρά κάθε ημέρα. Αν δεν αγαπήσεις αυτό που κάνεις δεν μπορείς να το ακολουθήσεις. Αν κάποιος από εσάς γίνει επαγγελματίας πρέπει κάθε μέρα να προπονείται όπως θα προπονηθούμε εδώ. Όλοι νομίζουν πως μπορούν να ντριμπλάρουν, να δώσουν ασίστ ή να σουτάρουν, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να προπονείσαι σκληρά για να γίνεσαι καλύτερος. Βλέπετε τον Διαμαντίδη που παίρνει όλα τα μεγάλα σουτ ή δίνει τις καθοριστικές ασίστ; Νομίζετε ότι το κάνει τυχαία ή ότι δεν προπονείται; Όχι, το κάνει γιατί ακόμη και τώρα προπονείται καθημερινά, με όλη του ένταση και την ενέργεια. Για αυτό ο Διαμαντίδης πέτυχε τόσα πολλά στην καριέρα του και έχει σημειώσει τόσα πολλά νικητήρια ή καθοριστικά καλάθια. Επειδή λατρεύει το μπάσκετ και η λατρεία του για αυτό τον κάνει να προπονείται στη μέγιστη ένταση και συχνότητα»

Ο James Gist στην εναρκτήρια ομιλία του είπε ακόμη στα παιδιά που γεμάτα ενθουσιασμό συμμετέχουν στο basketball camp της Costa Navarino: «Μαζί θα παίξουμε και θα διασκεδάσουμε, γιατί το μπάσκετ είναι διασκέδαση πάνω από όλα. Θα μπορέσετε όμως στο διάλειμμα του προγράμματος, να απολαύσετε τις υπέροχες εγκαταστάσεις του resort, παίζοντας στις νεροτσουλήθρες ή στις πισίνες. Μέσα στην καθημερινότητα του επαγγελματία μπασκετμπολίστα, υπάρχει, γιατί είναι αναγκαία η χαλάρωση και η ξεκούραση. Είναι εξίσου σημαντικό και πρέπει να ξεκουράζεστε σωστά ώστε στην προπόνηση να δίνετε πάντα το 100% και μέσα από την καθημερινή προσπάθεια να ξεπερνάτε κάθε φορά τα όρια σας»!

Δείτε στο Gallery:

1) Ο James Gist κάνει μια άσκηση για την «αντίδραση» και στο τέλος γίνεται χαμός!

2) Το σύνθημα του «Gist&Friends»

3) H ομιλία του James Gist και το παράδειγμα του Δημήτρη Διαμαντίδη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα