Ζητιάνος ο Ντελόντε Ουέστ; (pic)

Φάνης Παναγιώτου
Ζητιάνος ο Ντελόντε Ουέστ; (pic)

bet365

Ο φακός έπιασε τον Ντελόντε Ουέστ στον δρόμο και παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, ο ίδιος αρνήθηκε πως ζητούσε λεφτά στο Maryland.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο Ουέστ εμφανίστηκε χωρίς παπούτσια στο Χιούστον. Πλέον, νέα εικόνα ήρθε στην επιφάνεια, με τον άλλοτε NBAer να φαίνεται στους δρόμους του Maryland ζητώντας για χρηματική βοήθεια!

Ο Ουέστ είναι διπολικός. Η ασθένεια του διεγνώσθη το 2008 κι έκτοτε έχει πάρει την... κάτω βόλτα. Ο ίδιος, βέβαια, αρνήθηκε τα πάντα και τόνισε ότι: «Βοηθούσα έναν άστεγο στη γειτονιά μου που είναι παράλυτος. Πάρκαρα το αμάξι μου και πήγα να τον βοηθήσω επειδή είχε ζέστη κι εκείνη τη στιγμή ήθελα να πάω με τα πόδια...»

Αυτή είναι η οπτική του ίδιου, με πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως εκείνος είναι άστεγος και στη φωτογραφία που θα δείτε ζητάει για βοήθεια! Προφανώς η ασθένεια που τον ταλαιπωρεί του έχει καταστρέψει τη ζωή. Σε κάθε περίπτωση, ένα μεγάλο ταλέντο έχει χαθεί για πάντα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα