Έμεινε στη Βενέτσια ο Μπράμος

Gazzetta team
Έμεινε στη Βενέτσια ο Μπράμος

bet365

Παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ο Μάικ Μπράμος θα αγωνίζεται στην ομάδα της Βενετίας και την επόμενη σεζόν.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ιταλική ομάδα ο Έλληνας διεθνής θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος από την πλευρά επεσήμανε πως θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι της Βενέτσια και γι' αυτό θα συνεχίσει όπως και φέτος (είχε μέσο όρο 9 πόντους με 42.8% στα τρίποντα σε 25.9 λεπτά συμμετοχής) να δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με τη Βενέτσια για ακόμα μία σεζόν και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν σε εμένα. Είναι μια ομάδα με άριστη οργάνωση και μεγάλες φιλοδοξίες και ευελπιστώ πως θα καταφέρω να βοηθήσω για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσωπικά, θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς για να είμαι χρήσιμος στην ομάδα και να ελαχιστοποιήσουμε τα σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα