Free agent ο Λανς Στίβενσον

Free agent ο Λανς Στίβενσον

Φάνης Παναγιώτου
Free agent ο Λανς Στίβενσον

bet365

Σε αναζήτηση της νέας του μπασκετικής... στέγης βρίσκεται ο Λανς Στίβενσον, με τους Μέμφις Γκρίζλις να κάνουν opt out στο συμβόλαιο του.

Η παρουσία του στους Γκρίζλις δεν ήταν άσχημη. Αναφερόμαστε στον Λανς Στίβενσον, ο οποίος μέτρησε 14.2 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ κατά μέσο όρο. Στο Μέμφις, όμως, ψάχνουν δύο μεγάλα συμβόλαια και μετά τον Μάικ Κόνλεϊ, ο οποίος έμεινε free agent, έφτασε η σειρά του Λανς Στίβενσον.

Ο τελευταίος έχει περάσει από τους Χόρνετς, τους Κλίπερς και τους Γκρίζλις, έπειτα από την πολύ επιτυχημένη θητεία του στους Ιντιάνα Πέισερς και πλέον ψάχνει τη νέα του ομάδα. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι εκ νέου οι «Αρκούδες», αφού δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο επιστροφής.

Για την ώρα, όμως, ο Λανς Στίβενσον είναι διαθέσειμος, κάτι που ισχύει και για τον Κόνλεϊ, τον οποίο, όμως, θέλουν πάση θυσία να υπογράψουν ξανά! Μέχρι και τραδούδι έβγαλε ο Τίμπερλεϊκ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα