«Ψήνει» Ντουράντ ο Καρμέλο!

«Ψήνει» Ντουράντ ο Καρμέλο!

Φάνης Παναγιώτου
«Ψήνει» Ντουράντ ο Καρμέλο!

bet365

Οι Νικς απέκτησαν τον Ντέρικ Ρόουζ, ωστόσο φαίνεται πως θα σταματήσουν εκεί, αφού ο Καρμέλο Άντονι έχει αναλάβει να... ψήσει τον Κέβιν Ντουράντ να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη!

Με δεδομένο πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα παραμείνει στο Κλίβελαντ, το πιο hot όνομα στην αγορά του ΝΒΑ δεν είναι άλλο από εκείνο του Κέβιν Ντουράντ. Ο τελευταίος έχει ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό, με τους Νικς να είναι μία εξ αυτών.

«Είμαστε σε επαφές», αποκάλυψε ο Καρμέλο Άντονι στο ESPN. Οι δύο τους θα είναι μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας και φαίνεται πως ο Μέλο έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια να πείσει τον KD να πλαισιώσει στη Νέα Υόρκη τον ίδιο, τον D-Rose και τον Κρίσταπς Πορζίνγκις!

Τι δήλωσε ο Ντουράντ; «Προφανώς έχουν μία καλή ομάδα με τον Ρόουζ, τον Μέλο και τον Πορζίνγκις, επομένως θα μιλήσω με την ομάδα μου και θα δούμε», ήταν η ατάκα του KD, ο οποίος είναι εδώ και καιρό ο μεγάλος στόχος των Νικς, κάτι που είχε πει ο Φιλ Τζάκσον στον D-Rose, πριν τον αποκτήσει από τους Σικάγο Μπουλς.

Φαίνεται, δηλαδή, πως ο Zen Master έχει στο μυαλό του κάτι... δυνατό για τους Νικς της νέας αγωνιστικής περιόδου!

 

NBA Τελευταία Νέα