Αναβολή με Βουγιούκα - Συνάντηση Πεδουλάκη-παίκτη προσεχώς

Αναβολή με Βουγιούκα - Συνάντηση Πεδουλάκη-παίκτη προσεχώς

Γιάννης Ράμμας
Αναβολή με Βουγιούκα - Συνάντηση Πεδουλάκη-παίκτη προσεχώς

bet365

Η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον Ίαν Βουγιούκα πήρε αναβολή για τις προσεχείς ημέρες, στις οποίες θα υπάρξει και με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ώστε να μιλήσουν για τον πιθανό ρόλο του.

Το προγραμματισμένο ταξίδι των Παπαδόπουλου (πρόεδρος) & Μπαλτάκου (αντιπρόεδρος) στη Βαρκελώνη για την καθιερωμένη συνάντηση (27/6) της Euroleague με τις ομάδες φαινόταν αρχικά πως δε θα επηρέαζε αυτή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ίαν Βουγιούκα, αλλά η υπόθεση δεν εξελίχθηκε έτσι.

Πλέον στην ατζέντα αμφότερων υπάρχει μία ανάμεσα στον Αργύρη Πεδουλάκη και στον ίδιο, ώστε να του καταστεί σαφές ποιος θα 'ναι ο ρόλος του σε περίπτωση επιστροφής, κάτι που θα καθορίσει πολλά για τη συνέχεια. Κι αυτό γιατί ο 31χρονος σέντερ δε θέλει απλώς να επαναπατριστεί μετά από 4 χρόνια ξενιτιάς (Ούνικς Καζάν 2012-14, Γαλατάσαραϊ 2014, Ουλμ 2015 & Ζαλγκίρις Κάουνας 2015-16) μετά απ' τη θητεία του στον Παναθηναϊκό (2010-12), αλλά και ν' αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη νέα ομάδα του.

Αν ακούσει όσα θέλει, θ' απομένει η ανακοίνωση. Αν όχι, θα κοιτάξει τις υπόλοιπες προτάσεις στα χέρια του (απ' τη Ζαλγκίρις Κάουνας κι από τουρκικές ομάδες, ενώ βρίσκεται σε αναμονή και για κάτι άλλο) κι ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του τις δικές του (περιορισμένες) εναλλακτικές.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα