Κατσικάρης: «Δεν έχουμε χρόνο» (vid)

Κατσικάρης: «Δεν έχουμε χρόνο» (vid)

Gazzetta team
Κατσικάρης: «Δεν έχουμε χρόνο» (vid)

bet365

Με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός υποστήριξε πως η Εθνική δεν είναι ακόμα έτοιμη αλλά δεδομένων των συνθηκών δεν έχει ιδιαίτερα παράπονα από τους παίκτες του.

Σε μία εβδομάδα η Εθνική θα μπει στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά και μετά τη δεύτερη νικηφόρα αναμέτρηση με την Τουρκία ο Φώτης Κατσικάρης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει η προετοιμασία λόγω του χρόνου που πιέζει ασφυκτικά.

«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Θα ήθελα να βρισκόμασταν σε πιο προχωρημένο στάδιο αλλά δεν έχουμε χρόνο. Μου αρέσουν όσα έχω δει μέχρι τώρα από τους παίκτες μου στο παρκέ και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε στο 100% μέχρι να αρχίσει το Προολυμπιακό τουρνουά. Ξέραμε πως υπό αυτές τις συνθήκες η προετοιμασία θα ήταν δύσκολη αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα και έχουμε χτυπηθεί από τραυματισμούς μπορώ να πω πως είμαστε σε καλή κατάσταση», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει ποιους παίκτες θα κόψει από την τελική 12άδα. Όπως λέει αυτό θα γίνει όταν μάθει εάν τελικά μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του Κώστα Σλούκα αλλά και όταν θα έχει στη διάθεση του τον Στράτο Περπέρογλου: «Αναγκαστικά θα αφήσω εκτός δύο παίκτες. Είναι μια δύσκολη απόφαση που θα κληθώ να πάρω τις επόμενες μέρες. Ο Σλούκας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχτεί η κατάσταση του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει ο Περπέρογλου. Όταν μάθω εάν μπορούν να μας βοηθήσουν θα κάνω τις τελικές επιλογές μου».

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα