Κατσικάρης: «Καλύτερο τεστ, πολλά λάθη»

Κατσικάρης: «Καλύτερο τεστ, πολλά λάθη»

Ο Φώτης Κατσιάρης χαρακτήρισε καλύτερο τεστ το δεύτερο φιλικό με την Τουρκία κι έκανε τον απολογισμό της εικόνας που έδειξε η ομάδα.   

Κατσικάρης: «Καλύτερο τεστ, πολλά λάθη»

Η Εθνική Ανδρών επιβλήθηκε της Τουρκίας (70-75) και ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ καλύτερο τεστ σε σχέση με το πρώτο στην Αθήνα. Περιμέναμε πως οι Τούρκοι θα ήταν καλύτεροι σε αυτό το παιχνίδι, ιδιαίτερα στην άμυνα, στην τρανζίσιον άμυνα κι αυτό μας βοήθησε να δούμε λιγάκι παραπάνω πολλά σετ παιχνίδια, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και πως θα μπορέσουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί εκεί.

Έγιναν πολλά λάθη, κάναμε πολλά λάθη, υπήρχαν πολλές κατοχές στο παιχνίδι παρά το ότι το σκορ είναι σχετικά χαμηλό, αλλά για εμάς το καλό εστιάζεται σε δύο κομμάτια: Θεωρώ πως κάναμε ένα βήμα παραπάνω σε ότι αφορά το μισό γήπεδο, στο πως μπορούμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στις αδυναμίες που μπορούν να παρουσιαστούν και βέβαια στην άμυνα είχαμε πάλι όχι τη διάρκεια του προηγούμενου παιχνιδιού, αλλά εκεί που έπρεπε ξαναβγήκαμε πάλι στο ανοιχτό γήπεδο με το πρες, κλέψαμε κάποιες μπάλες στο κρίσιμο σημείο και γυρίσαμε το παιχνίδι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Βέβαια από την άλλη τους δώσαμε κάποια τρίποντα σε ένα διάστημα που θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε καλύτερη επικοινωνία στις αλλαγές που θα παίξουμε πάνω στους σουτέρ. Γενικά, ήταν ένα καλό τεστ, σε κάποιες συνθήκες παρόμοιες με αυτές που θα συναντήσουμε και στο επίσημο τουρνουά».

Best of internet