«...Golden State Warriors select Stephen Curry...» (vids)

«...Golden State Warriors select Stephen Curry...» (vids)

bet365

Σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια άρχισε η περιπέτεια του φοβερού και τρομερού Στεφ Κάρι στα παρκέ του ΝΒΑ και το gazzetta σας προσφέρει ένα πλούσιο βίντεο-αφιέρωμα.

Ήταν 25 Ιουνίου 2009 και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι στο «ρολόι». Ούτε ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος της ομάδας δεν πίστευε πως ο Στεφ Κάρι θα ήταν ακόμη διαθέσιμος μετά από 6 επιλογές.

Κι όμως! «With the 7th pick in the 2009 NBA draft, the Golden State Warriors select Stephen Curry from Davidson College» και έτσι άρχισε να αλλάζει η μοίρα της τότε πιο νέας ομάδας του ΝΒΑ.

Τα πρώτα χρόνια σημαδεύτηκαν από τους πάρα πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στους αστραγάλους και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι ο ταλαντούχος σκόρερ δεν θα κατάφερνε ποτέ να δείξει το τεράστιο ταλέντο του.

Στην πορεία όμως διαψεύστηκαν, καθώς ο Ρίτσαρντ Φέρκελ, ο άνθρωπος που ο Κάρι οφείλει πάρα πολλά, τον... γιάτρεψε και ως εκ θαύματος ο 27χρονος γκαρντ των Ουόριορς εξελίχθηκε στον παίκτη που κάνει τον κόσμο να παραμιλά τα τελευταία 3 χρόνια.

Πρωταθλητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, δυο σερί φορές πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος, την μια μάλιστα ομόφωνα (πρώτη φορά στην ιστορία) είναι μόνο κάποια από τα όσα -απίστευτα- έχει πετύχει.

Απολαύστε τον...

 

NBA Τελευταία Νέα