Οι επιλογές στο ντραφτ (pics&vids)

Οι επιλογές στο ντραφτ (pics&vids)

bet365

Έκλεψε την παράσταση ο Παπαγιάννης, αυτοί είναι οι κορυφαίοι του ντραφτ!

Την παράσταση στην Ελλάδα έκλεψε ο Γιώργος Παπαγιάννης, που έγραψε ιστορία καταλαμβάνοντας την καλύτερη θέση σε ντραφτ για παίκτη από την χώρα μας. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, πήρε το Νο 13, αφήνοντας πίσω του και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τοπυς Σανς να τον επιλέγουν για λογαριασμό των Κινγκς και όπως όλα δείχνουν, από την νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτης με τον Κώστα Κουφό, χτίζοντας Ελληνική παροικία κάτω από την ρακέτα του Σακραμέντο.

Στις υπόλοιπες θέσεις, λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο, στο Νο 1 βρέθηκε ο Μπεν Σίμονς, ο χαρισματικός και ιδιαίτερα ελπιδοφόρος φόργουορντ από την Αυστραλία, τον οποίο επέλεξαν μετά το 1ο έτος του στο Κολέγιο οι «76ers». Στο Νο 2, χωρίς επίσης καμία έκπληξη, βρέθηκε ο Μπράντον Ίνγκραμ, με τον φόργουορντ από το κολέγιο του Ντιουκ να γίνεται το πρώτο ντραφτ των Λέικερς στην μετά Κόμπι Μπράιαντ εποχή.

Η πρώτη έκπληξη, ήρθε στην 3η θέση, με τον Τζέιλεν Μπράουν να κερδίζει τους Σέλτικς και παρά τις προβλέψεις που τον έστελναν κάτω από την 8η θέση, όπως και την προσδοκία πως ο σύλλογος από την Βοστόνη θα αναζητούσε κάποιον ψηλό!

Στην 4η θέση, βρέθηκε ο πρώτος Ευρωπαίος, με τον Κροάτη Ντράγκαν να είναι η επιλογή των Σανς. Ακολούθως, οι Γουλβς έδειξαν... ψήφο εμπιστοσύνης στον Κρις Νταν στο Νο 5, δείχνοντας πως προετοιμάζουν το ρόστερ τους για πιθανή αποχώρηση του Ρούμπιο.

Στο Νο 6, οι Πέλικανς επέλεξαν έναν από τους πιο... έτοιμους παίκτες, με εκπληκτικά νούμερα στο σκοράρισμα, τον Μπάντι Χιλ. Στην 7η θέση, ήταν η σειρά των Νάγκετς, που πήραν έναν επίσης πολύ καλό σουτέρ, τον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Η πρώτη ανταλλαγή, ήρθε στο Νο 8 με τους Σανς να παίρνουν από τους Κινγκς την θέση τους και να προσθέτουν στο ρόστερ τους Μάρκιζ Κρις, με το Σακραμέντο να παίρνει το Νο13 του ντραφτ, ενώ χέρια άλλαξαν και τα δικαιώματα του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Στο Νο 9 ο Γιάκομπ Πόελτλ επιλέχθηκε από το Τορόντο, με τον 19χρονο σέντερ από την Αυστρία να κερδίζει μία σημαντική θέση. Όσο για τους Μπακς, που είχαν το Νο 10, επέλεξαν τον Θον Μέικερ από το Σουδάν, που πλέον θα είναι συμπαίκτης με τον «δικός μας» Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο Νο 11, ο Ντομάντας Σαμπόνις, γιος του μεγάλου Άρβιντας, επιλέχθηκε από τους Ορλάντο Μάτζικ, με τα δικαιώματά του να μεταφέρονται αυτόματα στους Θάντερ, ως μέρος της ανταλλαγής για τον Σερζ Ιμπάκα! Ακολούθησαν ο Τόρεαν Πρινς στο Νο12 για τους Χοκς, ο Παπαγιάννης στο Νο 13, ο Ντένζελ Βάλενταϊν στους Μπουλς στο Νο 14 και ο Ισπανός Χουάν Χερνανγκόμεζ στους Νάγκετς στο Νο 15.

Αναλυτικά οι πρώτοι 15:

1) Μπεν Σίμονς στους Σίξερς
2) Μπράντον Ίνγκραμ στους Λέικερς
3) Τζέιλεν Μπράουν στους Σέλτικς
4) Ντράγκαν Μπέντερ στους Σανς
5) Κρις Νταν στους Γούλβς
6) Μπάντι Χιλντ στους Πέλικανς
7) Τζαμάλ Μάρεϊ στους Νάγκετς
8) Μάρκιζ Κρις στους Σανς
9) Γιάκομπ Πόελτλ στο Τορόντο
10) Θον Μέικερ στους Μπακς
11) Ντομάντας Σαμπόνις στους Μάτζικ
12) Τόρεαν Πρινς στους Χοκς
13) Γιώργος Παπαγιάννης στους Κινγκς
14) Ντένζελ Βάλενταϊν στους Μπουλς
15) Χουάν Χερνανγκόμεζ στους Νάγκετς

 

NBA Τελευταία Νέα