Ο Παναθηναϊκός κι οι εναλλακτικές του Γιάνκοβιτς

Ο Παναθηναϊκός κι οι εναλλακτικές του Γιάνκοβιτς

Γιάννης Ράμμας
Ο Παναθηναϊκός κι οι εναλλακτικές του Γιάνκοβιτς

bet365

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έμεινε ελεύθερος, ο Παναθηναϊκός δεν του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο (ακόμα) κι όσο ο χρόνος περνά αρχίζει να σκέφτεται τις εναλλακτικές επιπέδου Euroleague.

Είχε την διπλή ατυχία να πληρώσει την... εμμονή του Σάσα Τζόρτζεβιτς με τον Σάσα Πάβλοβιτς, να τραυματιστεί (κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού χεριού) και να τεθεί εκτός υπολοίπου στην επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο «Άρτζι» συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, η εκτίμησή του στο πρόσωπο του Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι γνωστή, όπως η επιθυμία του τελευταίου να συνεχίσει κι αυτός να φορά τη φανέλα του, αλλά προς το παρόν... τίποτα.

Ο σχεδιασμός φάνηκε να τρέχει με τις επαφές κυρίως με τον Κρις Σίνγκλετον, αλλά έκτοτε παρατηρείται στασιμότητα σε όλες τις υποθέσεις, ακόμη και σ' αυτές των ανανεώσεων, όπως τη δική του. Όντας ελεύθερος προφανώς κι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, αλλά ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί ν' αποτελεί προτεραιότητά του, απλώς άγνωστο για πόσο ακόμα. Το πιθανότερο σενάριο θέλει το draft (23/6) να κρίνει πολλά, αφού ο Γιώργος Παπαγιάννης συμμετέχει σε αυτό και σε περίπτωση χρήσης του NBA out ο σχεδιασμός θα χρειαστεί διαφοροποιήσεις.

Ο 26χρονος σμολ φόργουορντ σαφώς και περιμένει τον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίσει τη θέση του, αλλά την ίδια ώρα και με το χρόνο να περνά δε μπορεί να μη σκέφτεται και τις εναλλακτικές. Ομάδες επιπέδου Euroleague ήδη έχουν έρθει σ' επικοινωνία με τον ατζέντη του για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους κι είναι σ' ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο, όπως κι ο ίδιος ο Γιάνκοβιτς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα