Αποχώρησαν τέσσερις από την Κύμη

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Αποχώρησαν τέσσερις από την Κύμη

Η Κύμη ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα τη βρει στη Basket League και στο πλαίσιο του σχεδιασμού, έγινε γνωστό πως οι Δημήτρης Παπαντωνίου, Γιάννης Κακιούζης, Δημήτρης Αράπης και Στέλιος Σκουλούδης δεν συνεχίζουν στην ομάδα.

Αποχώρησαν τέσσερις από την Κύμη

Η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της ανανέωσης της ομάδας μας ενόψει της συμμετοχής μας στην Α1, η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τους αθλητές Δημήτρη Παπαντωνίου, Γιάννη Κακιούζη, Δημήτρη Αράπη και Στέλιο Σκουλούδη.

Ο Δημήτρης Παπαντωνίου ήταν μέλος της ομάδας μας σε όλη την πορεία στις Εθνικές Κατηγορίες και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση τριών διαδοχικών πρωταθλημάτων. Ο Κακιούζης και ο Σκουλούδης αγωνίστηκαν στην Κύμη στην Β΄Εθνική και στην Α2, έχοντας αμφότεροι μεγάλη αγωνιστική συνεισφορά στις επιτυχίες της ομάδας, ενώ ο Αράπης συνέβαλλε στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α2. Ευχαριστούμε ολόψυχα και τους τέσσερεις αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους».

Best of internet