Ματιές των Χοκς στον Αγραβάνη

ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ματιές των Χοκς στον Αγραβάνη

Οι Ατλάντα Χοκς έχουν τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη την πρόοδο του οποίου παρακολουθούν.

Ματιές των Χοκς στον Αγραβάνη

Τα «Γεράκια» διατηρούν τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη (Νο59 στο περσινό ντραφτ) και του Μάρκους Έρικσον της Μπαρτσελόνα (Νο50) τους οποίους και παρακολουθούν.

Οι Ατλάντα Χοκς γνωρίζουν πως οι δύο παίκτες στην παρούσα φάση έχουν συμβόλαιο με Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, ωστόσο σύμφωνα με τον GM της ομάδας πληροφορούνται συνεχώς την πρόοδό τους.

Συγκεκριμένα ο Ουές Ουίλκοξ μιλώντας στην ιστοσελίδα «ajc.com» ανέφερε, «Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τα προγράμματα της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού και ξέρουμε ότι οι παίκτες έχουν συμβόλαιο. Σεβόμαστε τις ομάδες τους. Αυτή την στιγμή έχουν τον έλεγχο των παικτών και αυτό είναι κάτι που το κατανοούμε και το εκτιμούμε. Απλά χτίζουμε την σχέση μαζί τους. Δεν υπάρχει κάποια προσδοκία όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για κάθε παίκτη. Ίσως περάσουν λίγο χρόνο στην Ατλάντα, είτε αυτό το καλοκαίρι είτε κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον».

Αναφερόμενος στον Αγραβάνη τόνισε πως, «ο Δημήτρης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Έχουμε μιλήσει με τους προπονητές του και παρακολουθήσαμε τους αγώνες του. Έκανε καλή δουλειά και τέλειωσε την σεζόν δυνατά».

Best of internet