Κερ: «Είμαι σοκαρισμένος με ότι έγινε»

Κερ: «Είμαι σοκαρισμένος με ότι έγινε»

Κερ: «Είμαι σοκαρισμένος με ότι έγινε»

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Στιβ Κερ μετά το τέλος του τελικού, καθώς η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο.

Ο προπονητής των πρώην, πλέον, πρωταθλητών δήλωσε έκπληκτος που περνούν μια στιγμή λύπης, διότι όλη τη σεζόν έζησαν πολύ χαρούμενες καταστάσεις.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Έχουμε ζήσει τόσες στιγμές χαράς με αυτή την ομάδα, που μου προκαλεί έκπληξη που τώρα έχουμε μια στιγμή λύπης. Αυτό για να θυμόμαστε ότι δεν είναι εύκολο να παίρνεις ένα πρωτάθλημα. Έτσι όμως είναι η ζωή. Κάναμε μια καταπληκτική σεζόν πετυχαίνοντας κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Δυστυχώς δεν ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ήττα σαν μάθημα για να βελτιωθούμε», είπε αρχικα ο Κερ.

«Πιστεύω πως το πέμπτο ματς ήταν καθοριστικό. Στους τελικούς δεν έχεις την πολυτέλεια να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες και εμείς δεν τελειώσαμε νωρίτερα το πρωτάθλημα. Σήμερα δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε για να νικήσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους Καβαλίερς. Ο Λεμπρόν και ο Κάιρι έκαναν φοβερά παιχνίδια και αυτά άλλαξαν τη μοίρα της σειράς. Ο Λεμπρόν ήταν φανταστικός, έκανε ένα από τα καλύτερα έβδομα ματς σε τελικούς που έχω δει ποτέ. Σκόραρε, πήρε ριμπάουντ, κυκλοφορούσε καλά την μπάλα, ήταν αποτελεσματικός και στην άμυνα. Έκανε ό,τι ήταν δυνατό και ήταν τρομερός. Και ο Έρβινγκ έβαλε ένα μεγάλο σουτ πάνω σε άμυνα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Best of internet