Η απογοήτευση του Στεφ Κάρι (pics)

ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

Η απογοήτευση του Στεφ Κάρι (pics)

Η απογοήτευση του Στεφ Κάρι (pics)

Ο Στεφ Κάρι έμεινε αποσβολωμένος να παρακολουθεί τους πανηγυρισμούς των Καβαλίερς και στη συνέχεια πήρε την ευθύνη για την απώλεια του τίτλου, καθώς δεν μπόρεσε να ηγηθεί στο πιο κρίσιμο σημείο, όπως τόνισε...

«Δεν ήμουν αποτελεσματικός για την ομάδα μου. Είχα κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν έκανα αρκετά για να βοηθήσω να κερδίσουμε. Θα με στοιχειώνει για λίγο καιρό το σημερινό παιχνίδι, γιατί δεν μπόρεσα να ηγηθώ σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Το έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν το έκανα τώρα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες», ανέφερε αρχικά ο Στεφ Κάρι, που συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ήταν απλό αυτό που πετύχαμε στην κανονική διάρκεια, αλλά σίγουρα είναι πικρό το ποτήρι που δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ίσως μετά το 3-1 να χαλαρώσαμε κάπως. Πάντως είμαι βέβαιος πως αυτή η ήττα θα μας κάνει καλό για το μέλλον και να είστε σίγουροι πως θα μας ξαναδείτε σε αυτούς τους αγώνες».

Τέλος, για το μεγάλο σουτ του Έρβινγκ, τόνισε: «Προσπάθησα να μείνω μπροστά του, να του δυσκολέψω το σουτ, αλλά το έβαλε. Δεν έχει σημασία πόσο καλή ή κακή άμυνα έπαιξα πάνω του, αφού το έβαλε. Του αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό».

Best of internet