Αγγέλου για Μπιρτς: «Ιδανικό το timing που ήρθε στον Ολυμπιακό»

Αγγέλου για Μπιρτς: «Ιδανικό το timing που ήρθε στον Ολυμπιακό»

Αγγέλου για Μπιρτς: «Ιδανικό το timing που ήρθε στον Ολυμπιακό»

Ο επί χρόνια συνεργάτης του Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου γνωρίζει τον Κεμ Μπιρτς και τόνισε πως είναι ιδανικός για να πλαισιώσει τον Γιανγκ στον Ολυμπιακό.  

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Φως»:

«Βλέποντας τον Μπιρτς είχα από την αρχή την εντύπωση ότι πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση, που ταιριάζει απόλυτα στις προοπτικές και τις συνθήκες που παίζουν οι σέντερ στον Ολυμπιακό. Διαθέτει πολύ μεγάλα αθλητικά προσόντα και ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό, που δεν το συναντάς πολύ εύκολα. Μπορεί στην ίδια φάση να προσπαθήσει μία και δύο φορές. Αυτή η επαναλαμβανόμενη προσπάθειά του να βάλει το καλάθι, να πάρει ένα ριμπάουντ, έχει μεγάλη αξία και είναι χρήσιμη για οποιαδήποτε ομάδα. Το ταλέντο του είναι ενστικτώδες και πηγάζει από το κορμί και τα προσόντα του. Θα βγει πρώτος στην μπάλα, θα προσπαθήσει να παίξει πρώτος άμυνα. Ανοίγει τεράστια χέρια και γενικά είναι ένα παιδί που δεν περνά απαρατήρητο. Είναι αιλουροειδές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», είπε αρχικά.

«Μου θυμίζει σπρίντερ 60 μέτρων. Νομίζω ότι αν ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν σέντερ για να τρέχει στο γήπεδο, αυτός είναι ο ιδανικός. Ίσως το πρόβλημά του να βρίσκεται στο σετ παιχνίδι, αν και ξέρει να παίζει πικ εν ρολ. Το καλύτερό του όμως είναι το ανοιχτό γήπεδο», πρόσθεσε.

«Βρίσκεται σε μια φάση της καριέρας του που αναζητούσε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως έχει την προοπτική να αναδειχτεί μέσα από την ομάδα. Το τάιμινγκ για να βρει τον Ολυμπιακό ήταν ιδανικό. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έκανε πολύ σωστά που επέλεξε τη συγκεκριμένη περίπτωση. Μαζί με τον Γιανγκ μπορούν να συνθέσουν ένα δίδυμο που ταιριάζει με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον δίδυμο και περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί μέσα στη σεζόν», είπε ολοκληρώνοντας.

Best of internet