«Πληγωμένος» που δεν έχει βγει καλύτερος αμυντικός ο ΛεΜπρόν

«Πληγωμένος» που δεν έχει βγει καλύτερος αμυντικός ο ΛεΜπρόν

«Πληγωμένος» που δεν έχει βγει καλύτερος αμυντικός ο ΛεΜπρόν

bet365

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης του πλανήτη, ωστόσο θεωρεί πως η άμυνά του είναι υποτιμημένη.

Πράγματι, το μόνο βραβείο που λείπει από το τεράστιο παλμαρέ του είναι αυτό του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς και σε δηλώσεις του πριν το Game 7 ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής.

«Είναι κάτι για το οποίο περηφανεύομαι περισσότερο από ότι το επιθετικό κομμάτι. Είμαι σχεδόν εκνευρισμένος που δεν έχω κερδίσει ποτέ το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της σεζόν. Ήταν ένας από τους στόχους μου. Βασικά είναι ακόμα ένας από τους στόχους μου οπότε θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια της καριέρας μου», είπε αρχικά ο «βασιλιάς».

«Πάντα παίρνω πολύ σοβαρά αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Το να είμαι ικανός να μαρκάρω σε πολλές θέσεις, να προβλέπω τι κάνουν οι αντίπαλοι και να καθοδηγώ τους συμπαίκτες μου ώστε να είναι καλύτεροι είναι κάτι το οποίο με κάνει περήφανο. Που και που προστατεύω και το καλάθι λίγο», είπε γελώντας.

Ο Τζέιμς είναι πρώτος και στα κλεψίματα και στα κοψίματα, όπως και σε κάθε άλλη στατιστική κατηγορία μεταξύ των παικτών των δυο φιναλίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα