Πρέλεβιτς: «Μεγάλη χαρά, ευχαριστούμε τον Ιτούδη»

Πρέλεβιτς: «Μεγάλη χαρά, ευχαριστούμε τον Ιτούδη»

Πρέλεβιτς: «Μεγάλη χαρά, ευχαριστούμε τον Ιτούδη»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε με αφορμή την οριστικοποίηση του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ιτούδη για την συμβολή της υλοποίησης του παιχνιδιού.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς ανέφερε για το φιλικό: «Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά, το γεγονός ότι θα υποδεχθούμε στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδό μας, μία ομάδα θρύλο για το παγκόσμιο μπάσκετ, την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
 
Θέλουμε να ανοίξουμε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο με την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού φιλικού αγώνα, που θα αποτελέσει ουσιαστικά την συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ στον εορτασμό όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια του συλλόγου μας. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα έχει επετειακό χαρακτήρα, ιστορική σημασία και θέλουμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το παρόν και το μέλλον.
 
Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε και την συμβολή στην υλοποίηση του φιλικού αγώνα, του πρωταθλητή Ευρώπης προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο μας συνδέουν πολλά, από τα πρώτα του βήματα στο χώρο της προπονητικής».

Best of internet