Δίπλαρος: «Όλοι έχουμε κίνητρο»

Gazzetta team
Δίπλαρος: «Όλοι έχουμε κίνητρο»

bet365

Η Εθνική Νέων έχει πιάσει... δουλειά με στόχο την επιστροφή στην Α' κατηγορία κι ο Νίκος Δίπλαρος τόνισε πως υπάρχει μεγάλο κίνητρο.

Ο νεαρός άσος μίλησε στο site της ομοσπονδίας:

Ο Νίκος Δίπλαρος έχει αφήσει πίσω του την περσινή επιτυχία στο Βόλο και εστιάζει στη φετινή πρόκληση με ξεχωριστό κίνητρο:

«Δεν έχει καμία σημασία για εμάς το ότι αγωνιζόμαστε στη Β’ Κατηγορία. Αντίθετα! Το κίνητρο είναι μεγάλο, γιατί περιμένουν περισσότερα από σένα. Και περιμένουμε κι εμείς από τους εαυτούς μας περισσότερα, γιατί θέλουμε να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα στην Α’ Κατηγορία. Το κίνητρο λοιπόν υπάρχει για όλους μας».

-Το περσινό στο Βόλο το "κουβαλάς" ακόμη μαζί σου, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας;

«Εννοείται... Δεν πρόκειται ούτε να το ξεχάσω, ούτε να ξεχαστεί. Ότι και να γίνει... Είναι κάτι ξεχωριστό που μένει μαζί σου το να φτάσει στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, να φτάσει να κρεμάσεις στο λαιμό σου ένα χρυσό μετάλλιο».

-Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, μετά στη Χαλκίδα... Στην οικογένειά σου στην Πάτρα πότε θα πας;

«(γελάει) Όταν τελειώσουμε από την Εθνική Ομάδα. Ανάλογα με τις υποχρεώσεις μας εδώ. Δεν ξέρω ακριβώς πότε. Αυτή τη στιγμή έτσι κι αλλιώς το μυαλό όλων μας είναι μόνο εδώ και στον ξεκάθαρο στόχο που έχουμε μπροστά μας».

-Τι είναι αυτό που θα κάνει κάποιον να αφήσει την παραλία στη Χαλκίδα και να έρθει στο γήπεδο να σας δει;

«Αυτό που θα κάνει τον κόσμο να έρθει να μας δει και να μην πάει σε κάποια παραλία είναι θα δει μια ομάδα, αλλά και μια παρέα. Είμαστε όλοι μια πολύ καλή παρέα, που δίνει τον καλύτερό της εαυτό όχι σε κάθε αγώνα, αλλά σε κάθε φάση. Και χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας, όποτε ήταν δίπλα μας και πέρυσι, για να πετύχουμε και το φετινό μας στόχο».

 

Τελευταία Νέα