Σίνγκλετον: «Περιμένω κι άλλες προτάσεις» - Ατζέντης του: «Δεν το βλέπω να γίνεται»

Σίνγκλετον: «Περιμένω κι άλλες προτάσεις» - Ατζέντης του: «Δεν το βλέπω να γίνεται»

Γιάννης Ράμμας
Σίνγκλετον: «Περιμένω κι άλλες προτάσεις» - Ατζέντης του: «Δεν το βλέπω να γίνεται»

bet365

Ο Κρις Σίνγκλετον κι ο ατζέντης του μίλησαν στο gazzetta.gr για την προοπτική συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, απ' τον οποίο περισσότερο απομακρύνεται παρά πλησιάζει.

Η εξαιρετική χρονιά του, η πρώτη του στην Ευρώπη, με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Final 4. Όντας απ' το 2012 απών από τελική φάση της Euroleague, ο Παναθηναϊκός δεν άργησε να τον τοποθετήσει ψηλά στη λίστα του αμέσως μετά απ' την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Αλλά έκτοτε παραμένει σε αναμονή.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 27χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ για την προοπτική συνεργασίας τους κι αποδείχθηκε άκρως ειλικρινής.

Παρότι αναγνώρισε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο, λέγοντας πως «σίγουρα είναι πολύ καλός σύλλογος», στη συνέχεια αποκάλυψε τα «θέλω» του.

«Περιμένω την καλύτερη δυνατή πρόταση, γενικά. Απ' όπου κι αν έρθει» είπε απ' την Kίνα, όπου βρίσκεται -και θα βρίσκεται μέχρι τα τέλη Αυγούστου- για χάρη της Ανχούι Γουενάι της NBL.

Απ' την πλευρά του, ο Κύπριος ατζέντης του, Χάρης Παπαδόπουλος, εξήγησε πως «δεν το βλέπω να γίνεται», καταδεικνύοντας πόσο πολύ αυτή η καθυστέρηση μπορεί να επηρεάσει και τη στάση του Παναθηναϊκού.

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός του Αργύρη Πεδουλάκη είχε δείξει τόση υπομονή κι επιμονή σε παίκτη ήταν στην περίπτωση του Στεφάν Λάσμε το 2012. Η συνέχεια γνωστή. Αλλά προφανώς δε θα τον περιμένει για... πάντα.

Απομένει να φανεί πόσο επιπλέον χρόνο είναι σε θέση να διαθέσει ή ακόμη και χρήματα, αφού εμμέσως πλην σαφώς γι' αυτά πιέζει η παίκτης, ενώ όσο παραμένει ελεύθερος τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τα βρει μέσω ανταγωνισμού.

Η υπόθεσή του επηρεάζει σε μεγάλο μέρος το σχεδιασμό, αφού την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός φαίνεται να 'χει κι αυτός στο «περίμενε» άλλους στόχους, όπως ο Κέβιν Πάνγκος (23χρ., 1,88μ. Καναδός με σλοβενικό διαβατήριο).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα