Αποφεύγει Τζάστιν Χάμιλτον η Εθνική

Φάνης Παναγιώτου
Αποφεύγει Τζάστιν Χάμιλτον η Εθνική

bet365

Ο Τζάστιν Χάμιλτον πήρε διαβατήριο από την Κροατία, όλα έδειχναν ότι η Εθνική μας θα τον βρει στο δρόμο της, εν τέλει, όμως, ο φόργουορντ της Βαλένθια δεν θα είναι στο Τορίνο!

Ο Χάμιλτον έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Βαλένθια (14.1π., 5.4ρ.) και φαίνεται ότι βρήκε νέα μπασκετική στέγη στο ΝΒΑ!

Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ (ύψος 2.11μ.) έχει εμπειρία από τον… μαγικό κόσμο, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από τους Μπόμπκατς, τους Χιτ και τους Τίμπεργουλβς (σ.σ. 5π., 2.9ρ. σε 49 συμμ.) και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή!

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή επηρεάζει και την Εθνική μας, καθώς -όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία της Κροατίας- ο Χάμιλτον δεν θα είναι στην αποστολή για το Προολυμπιακό του Τορίνο, με τον Ντάρκο Πλάνινιτς της Λαμποράλ Κούτσα να παίρνει τη θέση του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα