Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μπιρτς

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μπιρτς

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μπιρτς
Ο Κεμ Μπιρτς βλέπει με πολύ καλό... μάτι την προοπτική της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και αναμένεται η θετική του απάντηση.

Ο Ολυμπιακός όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr έχει καταθέσει πρόταση στον Καναδό σέντερ που αγωνίστηκε πέρυσι στην Ουσάκ Σπορτίφ και πλέον περιμένει την απάντησή του. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιθώριο της συζήτησης για τον Βασίλη Σπανούλη, μίλησαν με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς και για τον Κεμ Μπιρτς,

Η αλήθεια είναι πως ο Μπιρτς βρίσκει εξαιρετική την προοπτική να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να αγωνιστεί στην Euroleague και πολύ σύντομα αναμένεται να απαντήσει. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η απάντησή του θα είναι θετική εκτός αν προκύψει πρόταση με πολλά περισσότερα χρήματα (ήδη η Γαλατάσαραϊ προσφέρει περισσότερα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να ελκύσει τον παίκτη).

Από την πλευρά του Ολυμπιακού θεωρούν τον Καναδό μία πολύ καλή περίπτωση και βλέπουν σε αυτόν τον αντικαταστάτη του Οθέλο Χάντερ. Οι Πειραιώτες πιστεύουν πως τις επόμενες μέρες θα έχει ορστικοποιηθεί με θετικό τρόπο η συμφωνία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα