Παππάς: «Αδιανόητο να μου καταλογίζει άρνηση ο Κατσικάρης»

Παππάς: «Αδιανόητο να μου καταλογίζει άρνηση ο Κατσικάρης»

Παππάς: «Αδιανόητο να μου καταλογίζει άρνηση ο Κατσικάρης»

bet365

Θέση για τα όσα δήλωσε για την μη κλήση του στην Εθνική ομάδα ο Φώτης Κατσικάρης πήρε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος απάντησε μέσω facebook.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ανακρίβειες τα όσα ειπώθηκαν σε βάρος του από τον ομοσπονδιακό προπονητή, τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς παραπάνω με το ζήτημα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ποτέ δεν ήμουν αρνητικός στο να παίξω για την εθνική ομάδα.Αντιθέτως περίμενα πως και πως την κλήση μου σε αυτή το φετινό καλοκαίρι!Κανένας από την Ομοσμονδία δεν με αναζήτησε τα τελευταία τρία χρόνια για να συζητήσουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.H μόνη μου τυχαία επαφή ηταν με τον Κώστα Μίσσα σε μια εκδήλωση του ΚΚΕ με θέμα τον αθλητισμό όπου στα πλαίσια αuτής συζητήσαμε γενικότερα για θέματα του μπάσκετ και για την όμορφη συνεργασία που είχαμε με την Εθνική Νέων. Όπως γνωρίζω ο κόουτς Κατσικάρης έχει προσωπική τηλεφωνική επαφή με όλους τους παίκτες που προτίθεται να καλέσει στη προετοιμασία της ομάδας ή κάνει κατ' ιδίαν συναντήσεις μαζί τους.Με μένα φυσικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο προφανώς γιατί δεν ήμουν στα αγωνιστικά του πλάνα, κάτι το οποίο είναι απολύτως σεβαστό. Είναι αδιανόητο όμως να μου καταλογίζει "άρνηση" ενώ ποτέ δεν είχε μιλήσει μαζί μου για ενδεχόμενη συμμετοχή μου στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Δεν ειχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με το όλο θέμα της μη κλήσης μου στη προετοιμασία αλλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω στις ανακρίβειες που ειπώθηκαν σε βάρος μου απο τον κόουτς Κατσικάρη. Έχει κουράσει νομίζω το όλο ζήτημα και καλό θα ήταν να λήξει εδώ,πόσο μάλλον τώρα που ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ομάδας για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα όσο κι αν με πληγώνει που δεν θα αποτελέσω μέλος της»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα