Τέλος από τον Φάρο ο Πολέμης

Τέλος από τον Φάρο ο Πολέμης

bet365

Την αποχώρησή του από τον πάγκο του Φάρου ανακοίνωσε ο Ανδρέας Πολέμης, με ανάρτησή του στο facebook.

Ο Φάρος ολοκλήρωσε με επιτυχία την πορεία του στην Α2, κερδίζοντας την άνοδό του στην μεγάλη κατηγορία, ωστόσο από την επόμενη σεζόν θα έχει άλλον προπονητή στην τεχνική του ηγεσία, καθώς ο Ανδρέας Πολέμης αποφάσισε να μη συνεχίσει.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο facebook ο Ανδρέας Πολέμης:

«Ολοκληρωνοντας με επιτυχια και το στοχο της φετινης χρονιας του Φαρου υπαρχουν πολλες στιγμες που θα μου μεινουν αξεχαστες απο την πορεια αυτης της ομαδας τα τελευταια 6 χρονια. Εχω να θυμαμαι ποσο ομορφα και ανιδιοτελως ξεκινησε απο το τοπικο πρωταθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ και ποσο εντονα και με ενθουσιασμο κατεληξε στην Α1 Εθνικη κατηγορια. Μετα και την φετινη επιτυχια αισθανομαι οτι ο κυκλος αυτης της προσπαθειας εκλεισε για εμενα οριστικα. Ειναι μια συνειδητη αποφαση.

Αισθανομαι την αναγκη να ευχαριστησω πολλους. Πρωτα και κυρια την οικογενεια μου για την συμπαρασταση και την κατανοηση στις ατελειωτες ωρες απουσιας μου ολο αυτο το διαστημα.

Ευχαριστω ιδιαιτερα τον Βαγγελη Τσαπα και ολη τη διοικηση του Φαρου για την κατανοηση και στηριξη. Θελω να ευχαριστησω ολους τους συνεργατες μου που βρεθηκαν διπλα μου και με στηριξαν στην προσπαθεια μας με ατελειωτες ωρες δουλειας μεσα και εξω απο το γηπεδο κατα την διαρκεια αυτης της 6ετιας.

Ειμαι ευτυχης που γνωρισα τοσους αθλητες μεσα στο γηπεδο και τους ευχαριστω εναν εναν ξεχωριστα για τις στιγμες που ζησαμε απο τις ανοδους σε 5 κατηγοριες, τις κατακτησεις 3 κυπελλων Εσκανα μεχρι και την συμμετοχη μας στο φετινο κυπελλο Ελλαδος.Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στους φιλους μου που βρεθηκαν διπλα μου στις στιγμες αυτες και ενα ταπεινο ευχαριστω στον κοσμο του Κερατσινιου που με αγκαλιασε και με στηριξε ολο αυτο το διαστημα με την φωνη και την παρουσια του.

Ο Φαρος αναψε και ελαμψε και θα ειναι ενα μεγαλο κομματι απο την αθλητικη μου ζωη.

Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ απο καρδιας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα