Σπανούλης: «Εύκολη διαδικασία να μείνω στον Ολυμπιακό»

Σπανούλης: «Εύκολη διαδικασία να μείνω στον Ολυμπιακό»

Σπανούλης: «Εύκολη διαδικασία να μείνω στον Ολυμπιακό»
Εύκολη χαρακτήρισε την απόφαση να παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την συμφωνία του με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για νέο 2ετές συμβόλαιο.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα» μέχρι το 2018, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για επέκταση της συνεργασία τους και κατά την αποχώρησή του ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη, τόνισε πως η απόφασή του να παραμείνει στο Λιμάνι ήταν εύκολη.

«Δεν είχαμε πολλά να πούμε. Ήταν μια εύκολη διαδικασία για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω παίκτης του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ τους προέδρους που με κράτησαν στην ομάδα. Εύχομαι να φτάσουμε σε πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα και τα επόμενα χρόνια και να ζήσω πολλές ακόμα ονειρικές στιγμές με τον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα