Νοά: «Ωραία εμπειρία να είσαι free agent»

Νοά: «Ωραία εμπειρία να είσαι free agent»

Νοά: «Ωραία εμπειρία να είσαι free agent»

bet365

Ο Γιοακίμ Νοά είναι ελεύθερος στην αγορά και θα μελετήσει όλες τις επιλογές που θα προκύψουν στην καριέρα του.

Ο Γάλλος σέντερ των Σικάγο Μπουλς δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του πέρυσι αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς. Ο Γιοακίμ Νοά μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα «sportando» για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και αυτές που ακολουθούν αφού είναι free agent.

Αναλυτικά:

Για την εμπειρία ότι είναι free agent: «Είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέρασα τα τελευταία δέκα χρόνια στο Σικάγο, υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, αλλά τώρα έχω μία σπουδαία ευκαιρία να με προσελκύσουν ομάδες. Θέλω πολύ να ζήσω αυτή την εμπειρία. Είναι κάτι νέο για μένα, αλλά είναι επίσης πολύ κολακευτικό για έναν παίκτη. Θα λάβω υπόψη μου οποιαδήποτε πρόταση έρθει στα χέρια μου».

Για την αλλαγή προπονητή στους Μπουλς: «Στον χρόνο συμμετοχής μου, κυρίως. Δεν πήρα αρκετά λεπτά συμμετοχής την φετινή σεζόν, και αυτή ήταν μία μεγάλη αλλαγή για μένα. Ήταν δύσκολο, υπήρξε μία αλλαγή στην κουλτούρα της ομάδας και πολλά πράγματα άλλαξαν. Επίσης τραυματίστηκα, και έχασα ένα μεγάλο μέρος της σεζόν. Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Σίγουρα μία κακή σεζόν, αλλά πρέπει να περάσεις από τέτοιες καταστάσεις για να γίνεις καλύτερος παίκτης».

Για το αν η αλλαγή φιλοσοφίας είχε επίδραση στα αποδυτήρια: «Δεν το νομίζω. Ο Χοίμπεργκ είναι ένας καλός προπονητής, οι παίκτες πρέπει να δουλέψουν για τα αποδυτήρια. Είναι στο χέρι μας, όχι σε αυτό του προπονητή».

Για τα συναισθήματά του την περασμένη σεζόν: «Απαίσια. Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Έπαιξα λίγο, τραυματίστηκα και η ομάδα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Πολύ κακή σεζόν».

 

NBA Τελευταία Νέα