Γενικός Διευθυντής στην Κύμη ο Κώτσης!

Φάνης Παναγιώτου
Γενικός Διευθυντής στην Κύμη ο Κώτσης!

bet365

Στην Κύμη έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και χρέη Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Κώστας Κώτσης!

Η ομάδα της Εύβοιας έγραψε ιστορία, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στη Basket League. Η Κύμη έχει πανηγυρίσει συνεχόμενες ανόδους και πλέον ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Μπρατσιάκος θα συνεχίσει στο… τιμόνι της ομάδας και πλέον «έκλεισε» και η θέση του Γενικού Διευθυντή, μετά τη συμφωνία με τον Κώστα Κώτση! Ο νυν τιμ μάνατζερ της Εθνικής (σ.σ. ανέλαβε το πόστο το 2014 παίρνοντας τη θέση του Νίκου Φιλίππου) είχε συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου κι οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία…

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η Κύμη θα δίνει στη Χαλκίδα τις εντός έδρας αναμετρήσεις της, ενώ πλέον το βάρος -αναμενόμενα- θα πέσει στον σχεδιασμό του ρόστερ.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας Κώστα Κώτση, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του General Manager. Ο Μάρκος Κολώκας παραμένει στην θέση του Team Manager της ομάδας της Κύμης και θα βρίσκεται σε άμεση και αγαστή συνεργασία με το κ. Κώτση. Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος της Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου με συντονισμένες, μεθοδικές και επίμονες κινήσεις κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά σε μια ιδιαιτέρως νευραλγική θέση την ομάδα του και να την «οχυρώσει» πλήρως στον οργανωτικό τομέα, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις υψηλές απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Κώτσης γεννήθηκε το 1967 στο Περιστέρι και αποφοίτησε από το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού, με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην θέση του τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας, συνεργάζεται στενά με τον ομοσπονδιακό προπονητή Φώτη Κατσικάρη και έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Είναι ένας από τους πλέον καταρτισμένους επαγγελματίες στον χώρο, φροντίζοντας να ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις και να διατηρεί σημαντικές επαφές σε διεθνές επίπεδο. Ξεκίνησε της ενασχόληση του με το μπάσκετ από το Περιστέρι, αρχικά ως αθλητής και στην συνέχεια ως προπονητής των τμημάτων υποδομής και ως μάνατζερ της ανδρικής ομάδας. Η θέση του μάνατζερ ήταν αυτή που τον κέρδισε τελικά και στην οποία καταξιώθηκε, έχοντας αξιοπρόσεκτη πορεία σε ομάδες της Α1. Αμέσως μετά το Περιστέρι μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, ενώ από το 2001 ως το 2007 βρέθηκε στην ΑΕΚ, συμβάλλοντας σε μεγάλες επιτυχίες όπως η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Τελευταία του παρουσία σε σύλλογο ήταν στον Κολοσσό Ρόδου, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια. Το επιστέγασμα της μεθοδικής δουλειά του ήταν το κάλεσμα από την ελληνική ομοσπονδία για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ελλάδας.

Τι καταφέρνει λοιπόν να φέρει στην Κύμη ο πρόεδρος Αλέξανδρος Θεοδώρου με την επίτευξη της συμφωνίας με το Κώστα Κώτση; Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα της Α1 μοιάζει λίγο με «αχαρτογράφητα νερά» για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης και η έλλειψη εμπειρίας σε όλους τους τομείς ίσως ήταν ένας επικίνδυνος «σκόπελος». Μπορεί η Κύμη με τις διαρκείς ανόδους να μπαίνει κάθε χρόνο σε καινούρια και άγνωστα για αυτήν μονοπάτια και στο τέλος να καταφέρνει να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια και να πετύχει τους στόχους της, αλλά η Α1 είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Η έλευση λοιπόν του κ. Κώτση φέρνει στην Κύμη έναν «καπετάνιο» που γνωρίζει πολύ καλά τις κακοτοπιές του νέου πρωταθλήματος, με τον ίδιο να ...κουβαλά στις αποσκευές του πολύτιμη εμπειρία, τεχνογνωσία και πολύ όρεξη για σκληρή και μεθοδική δουλειά. Εχέγγυα που αποτελούν εγγύηση ότι το «καράβι» της Κύμης θα φτάσει με ασφάλεια σε νέες επιτυχίες!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα