Τσεκάρει Μπούκερ ο Ολυμπιακός (vids)

Τσεκάρει Μπούκερ ο Ολυμπιακός (vids)

Τσεκάρει Μπούκερ ο Ολυμπιακός (vids)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζει λεπτομερώς την περίπτωση του Ντέβιν Μπούκερ για να αντικαταστήσει τον Οθέλο Χάντερ.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στη αγορά και ψάχνει μεταξύ άλλων (scoring point guard, «τεσσάρι») και ένα σέντερ. Ο Οθέλο Χάντερ δε θα συνεχίσει στην ομάδα κι έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κοιτάζει να καλύψει το κενό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Έλληνας προπονητής έχει εκφράσει την επιθυμία ο σέντερ που θα έρθει να μην είναι του ίδιου στυλ με τον Χάντερ (αθλητικός ψηλός), αλλά να παίζει αρκετά με πλάτη. Η αλήθεια είναι πως πολλές τέτοιες περιπτώσεις δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να ρίχνει κι αλλού ματιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ντέβιν Μπούκερ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων». Ο Αμερικανός σέντερ που αγωνίστηκε πέρυσι στη Σαλόν και αναδείχθηκε MVP του γαλλικού πρωταθλήματος διαθέτει εκπληκτικά αθλητικά χαρίσματα, γεγονός που εξιτάρει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Με τη Σαλόν πέρυσι τελείωσε τη γαλλική Λίγκα με 14.9 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης τους 20 βαθμούς. Η γαλλική ομάδα σε ό,τι αφορά την Ευρώπη αγωνίστηκε στο Fiba Europe Cup με τον 25χρονο σέντερ να έχει 14.6 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ σε κάθε ένα από τα 16 ματς που αγωνίστηκε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα