Τρικλοποδιά ο Ερτέλ, «μανούριασε» ο Βέσελι (vid)
Πολύ νωρίς στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Αναντολού Εφές υπήρξε ένταση μεταξύ των Ερτέλ και Βέσελι.
Ο Τσέχος βγήκε δυναμικά να... σπάσει το σκριν του Ντάνστον, ο Γάλλος έπεσε κάτω και έβαλε τρικλοποδιά στον Βέσελι. Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε εκνευρίστηκε και σηκώθηκε αμέσως ζητώντας τα «ρέστα».
Μετά από μία μίνι σύρραξη τα πράγματα ηρέμησαν με τους διαιτητές να μοιράζουν στους πρωταγωνιστές από τεχνική ποινή.
SAHA KARIŞTI! Thomas Heurtel ve Jan Vesely karşılıklı teknik faullerle cezalandırıldı. İşte o anlar! pic.twitter.com/cDyNuAHxqN
— Basket Dergisi (@basketdergisi) 9 Ιουνίου 2016
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
