«Τρελά» λεφτά ζητάει ο Ουοναμέικερ, αδύνατο να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός

«Τρελά» λεφτά ζητάει ο Ουοναμέικερ, αδύνατο να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπραντ Ουοναμέικερ, αλλά ο Αμερικανός της Μπάμπεργκ εκμεταλλεύεται τη ζήτηση που έχει και ζητά 1.5000.000 δολάρια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει αποφασίσει να προσθέσει δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη ένα ποιοτικό γκαρντ και ο Μπραντ Ουοναμέικερ ήταν μία καλή λύση. Οι Πειραιώτες είχαν φροντίσει να ενημερώσουν την πλευρά του παίκτη λίγο πριν τη λήξη των υποχρεώσεών τους, ωστόσο ο Αμερικανός της Μπάμπεργκ αξίωσε 1.500.000 δολάρια για ένα χρόνο!

Η παρουσία του στη φετινή πορεία της Μπάμπεργκ είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετική και διαθέτει τα στοιχεία που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, έναν παίκτη δηλαδή να παίζει στον «άσο» και το «δύο» έχοντας την ευχέρεια της δημιουργίας και του σκοραρίσματος.

Στο κατόπι του Ουοναμέικερ βρίσκονται όμως και οι Νταρουσάφακα, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης οπότε αυτομάτως ο Αμερικανός εκμεταλλεύεται το «χορό» που έχει στηθεί γύρω από το όνομά του και κάπως έτσι αξιώνει 1.500.000 δολάρια.

Οι Πειραιώτες σε καμία περίπτωση δε θα ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη περίπτωση εκτός αν πέσει κατά πολύ στις απαιτήσεις του, κάτι που μοιάζει απίθανο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα