Ο Παππάς… αυτοτρολάρεται για την Εθνική Ομάδα! (pic)

Gazzetta team
Ο Παππάς… αυτοτρολάρεται για την Εθνική Ομάδα! (pic)

bet365

Αυτοσαρκαζόμενος στον απόλυτο βαθμό, ο Νίκος Παππάς σχολίασε με μοναδικό τρόπο στη σελίδα της Εθνικής Ομάδας στο Facebook, κάτω από έναν διαγωνισμό για τον… 13ο παίκτη της ομάδας!

Παρότι είχε εξαιρετική παρουσία στους τελικούς της Α1, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν βρέθηκε στην προεπιλογή του Φώτη Κατσικάρη για το προολυμπιακό τουρνουά, σε μια επιλογή του Έλληνα τεχνικού που συζητήθηκε.

Αυτό βέβαια δεν φαίνεται να έχει κάμψει το ηθικό του, καθώς αργά το βράδυ της Τρίτης έκανε ένα μοναδικό αυτοσαρκαστικό σχόλιο κάτω από μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Εθνικής στο Facebook, προκαλώντας τον σχετικό… χαμό στα σχόλια!

«Γίνε ο 13ος παίκτης! Κάτσε στο πάγκο της Εθνικής στο φιλικό αγώνα με την Τουρκία και ταξίδεψε στο Τορίνο για το προολυμπιακό. Τράβηξε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που να δείχνει πόσο αγαπάς την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ. Ανέβασέ τη στο λογαριασμό σου στο Instagram ή στο Twitter, ή ως σχόλιο κάτω από αυτό εδώ το post. Πρόσθεσε το hashtag #‎13osPaiktis και μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα διαλέξει ο κόουτς Κατσικάρης για να ακολουθήσει την ομάδα», ανέφερε η δημοσίευση με τη σχετική φωτογραφία της πρωτοβουλίας της Εθνικής.

Ο Παππάς σχολίασε από κάτω: «Ισχύει και για μένα ο διαγωνισμός;», σε μια κίνηση αν μη τι άλλο πρωτότυπη!

 

Τελευταία Νέα