Φιλ Τζάκσον σε ΛεΜπρόν: «Be like Mike»

Φιλ Τζάκσον σε ΛεΜπρόν: «Be like Mike»

Φιλ Τζάκσον σε ΛεΜπρόν: «Be like Mike»

bet365

Ο Φιλ Τζάκσον παρακολουθεί τους τελικούς του ΝΒΑ και δεν δίστασε να... πετάξει το γάντι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, παροτρύνοντάς τον να γίνει... Μάικλ Τζόρνταν.

Ο «βασιλιάς είναι μεν πάρα πολύ καλός μέχρι στιγμής στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών, ωστόσο η ομάδα του έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Ο «Ζen Master» λοιπόν, αφού πρώτα έφερε στο νου του ένα άρθρο που... μεταμόρφωσε τον Μάικλ Τζόρνταν, υποστήριξε πως και ο ΛεΜπρόν θα πρέπει να σταματήσει να είναι τόσο ομαδικός παίκτης.

«Επηρέασε αρκετά τον Μάικλ Τζόρνταν», είπε αναφερόμενος σε δημοσίευμα εφημερίδας που υποστήριζε ότι ο Τζόρνταν πήγε σε καζίνο εν μέσω της σειράς των τελικών της περιφέρειας κόντρα στους Νικς το 1993.

«Παίρνεις το μάθημά σου όταν τραβάς την κάπα του Σούπερμαν. Δεν είναι καλή ιδέα. Ο Τζόρνταν ήταν σαν δαιμονισμένος μετά από αυτό. Νομίζω πως κάτι τέτοιο χρειάζεται και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Να βάλει την κάπα του και να πει "θα πάρω όλη τη σειρά πάνω μου, θα κάνω πράγματα πάνω από το επίπεδο μου". Νομίζω πως θα πρέπει να σταματήσει να είναι τόσο ομαδικός παίκτης από εδώ και στο εξής», είπε χαρακτηριστικά ο 11 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ.

 

NBA Τελευταία Νέα