Ξεκινά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού

Ξεκινά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού

Ξεκινά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού
Οι πρώτες μέρες ξεκούρασης πέρασαν κι έτσι στον Πειραιά ξεκίνησαν και πάλι να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Αν δεν πάει ο ΝΒΑ ο Ουάιτ, θέλει Ολυμπιακό.

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος κόπασαν και έτσι διοίκηση και προπονητής συνεχίζουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στον Ολυμπιακό.

Αναφέρουμε τη λέξη «συνεχίζουν» διότι οι Πειραιώτες ήδη από τον Απρίλιο είχαν ξεκινήσει την αναζήτηση παικτών έχοντας μάλιστα καταλήξει σε ορισμένους εξ αυτών. Το gazzetta.gr αρκετά νωρίς σας είχε ενημερώσει για την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στον Οκάρο Ουάιτ. Ο Αμερικανός έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά αν δεν τα καταφέρει και επιστρέψει στην Ευρώπη έχει ξεκαθαρίσει πως προτιμά να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας γνωρίζουν αυτές τις προθέσεις του και ποντάρουν στο γεγονός ότι δε θα καταφέρει να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Σε ό,τι αφορά τα γκαρντ δύο ονόματα ξεχωρίζουν. Ο Μπράντ Ουοναμέικερ της Μπάμπεργκ είναι στην κορυφή της λίστας, ωστόσο ο Αμερικανός ζητά πολλά χρήματα (περίπου 1.500.000 δολάρια) κάτι που φαίνεται υπερβολικό στους Πειραιώτες. Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Μάικ Τζέιμς δεν έχει εγκαταλειφθεί από τον Ολυμπιακό, αλλά από τον ίδιο τον παίκτη.

Σε επικοινωνία που υπήρξε ο Αμερικανός γκαρντ της Λαμποράλ θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα η οποία να βασίζεται σε αυτόν. Ο Ολυμπιακός δεν ταιριάζει στη συγκεκριμένη επιθυμία του κι έτσι δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Παίξε νόμιμα με τις καλύτερες αποδόσεις στη Vistabet!

ΟΙ άλλες δύο κινήσεις θα είναι για σέντερ. Ένας Έλληνας (εκτός αν μείνει ο Καββαδάς) κι ένας ξένος. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξακαθάρισε πως ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Οθέλο Χάντερ δε θα είναι του ίδιου στυλ (αθλητικός κλπ.), αλλά διαφορετικού με τους Αρτσιόμ Παρακχούσκι (έχει συμβόλαιο με την Ούνικς) και Κόλτον Άιβερσον (free agent) να ταιριάζουν πολύ στα «θέλω» του Έλληνα τεχνικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα