Πάντα στη λίστα του Παναθηναϊκού οι Χογκ & Μπράμος

Πάντα στη λίστα του Παναθηναϊκού οι Χογκ & Μπράμος

Γιάννης Ράμμας
Πάντα στη λίστα του Παναθηναϊκού οι Χογκ & Μπράμος

bet365

Ο Ντάστιν Χογκ (24χρ., φόργουορντ) ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Κηφισιάς και στον Παναθηναϊκό δεν έχουν παρατήσει την περίπτωσή του. Τι παίζει με τον Μάικ Μπράμο.

Η ανανέωση του Αργύρη Πεδουλάκη σήμανε την αρχή του σχεδιασμού της νέας χρονιάς στον Παναθηναϊκό κι ήδη η λίστα των πιθανών υποψηφίων παικτών αρχίζει να παίρνει μία πρώτη μορφή. Θέση σ' αυτή φαίνεται πως έχει κι ο Ντάστιν Χογκ.

Παρότι πρωτάρης σ' επαγγελματικό επίπεδο, ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ (1,98μ.) ξεχώρισε με τη φανέλα της Κηφισιάς, φτάνοντας να μετρήσει 12,5 πόντους, 8,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 28 συμμετοχές σε κανονική περίοδο και playoffs. Η στατιστική του μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος εξετάζει πώς θα ενισχυθεί εν όψει... πιο επίπονης χρονιάς ιδίως στη Euroleague (ακόμη και δεύτερη αναμέτρηση σε διάστημα σχεδόν 48 ωρών) όπου οι επιπλέον λύσεις φαντάζουν απαραίτητες. Η διερευνητική επαφή έχει γίνει εδώ κι αρκετούς μήνες, αλλά η κατάσταση δεν έχει διαφοροποιηθεί μετά απ' την επιστροφή του «Άρτζι» και πώς αλλιώς, όταν συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον 52χρονο προπονητή, δηλαδή δυναμικός, αλτικός και με ικανότητα ν' αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις. Όπως ακριβώς ο Τζέιμς Γκιστ, τον οποίο η ομάδα θέλει να πλαισιώσει με παίκτες ικανούς να του κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και να μη καταπονείται τόσο με διαφορετικούς ρόλους.

Το γεγονός πως το κασέ του μόνο υψηλό δεν είναι τον καθιστά άκρως ελκυστικό, αλλά την ίδια ώρα τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η χρονιά μόλις ολοκληρώθηκε, ενώ σχεδόν όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα παραμένουν σ' εξέλιξη, επομένως η... shortlist έχει χώρο για πολλούς ακόμη.

Κάπου εκεί είναι γραμμένη κι η περίπτωση του Μάικ Μπράμου. Ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει να τον κάνει πάλι δικό του και μεσούσης της χρονιάς, πριν συναντήσει την... αντίσταση της Βενέτσια, πλέον είναι ελεύθερος, αλλά οι απαιτήσεις του δεν είναι οι ίδιες. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως παραμένει μία αξιόπιστη λύση και στα υπ' όψιν. Και μόνο πως μπορεί να καταλάβει θέση Έλληνα κι έχει συνεργαστεί με τον «Άρτζι» στην πρώτη θητεία του στην ομάδα (2012-14) φτάνουν και περισσεύουν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα