Ιτούδης: «Από την Ελλάδα μου λείπουν ο Ρέμος κι ο Πάριος» (vid)

Gazzetta team
Ιτούδης: «Από την Ελλάδα μου λείπουν ο Ρέμος κι ο Πάριος» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως από την Ελλάδα του λείπουν ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Πάριος, ενώ μίλησε και για την ΤΣΣΚΑ, τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον κουμπάρο του Ομπράντοβιτς...

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης όπου μίλησε για τα πάντα... Για τα 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, την ΤΣΣΚΑ, το Final 4 και τον κουμπάρο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και για τον... Ρέμο και το ελληνικό φαγητό.

Αναλυτικά:

Για την συνάντηση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον τελικό της Ευρωλίγκας: «Περάσαμε αρκετές στιγμές μαζί στο Final Four. Ήμασταν μαζί την παραμονή του αγώνα και την ημέρα του τελικού, ενώ οι γυναίκες μας ήταν συνεχώς μαζί. Στη διάρκεια του τελικού ο καθένας ήθελε να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Στο τέλος του αγώνα έκανα κάτι που βγήκε από την καρδιά μου. Κομμάτι αυτής της επιτυχίας προφανώς ανήκει στον Ζέλικο, γιατί προφανώς η συνεργασία που είχαμε για 13 χρόνια με βοήθησε πολύ. Ο Ζέλικο είναι γεννημένος νικητής και μου έδωσε χώρο και χρόνο να δουλέψω με τεράστιους αθλητές στον Παναθηναϊκό, κάτι που με βοήθησε στη γαλούχησή μου».

Για τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό και γιατί δεν έμεινε μετά το 2012: «Τα 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό είναι χαραγμένα στην καρδιά και την ψυχή μου. Θα ήταν άδικο να μείνουμε στο λόγο. Έτσι ήταν το μομέντουμ, έτσι ήταν η στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο σωματείο, με εκατομμύρια κόσμου. Και οι δύο κερδίσαμε ο ένας από τον άλλο και συνεχίζουμε την πορεία μας».

Για το μέλλον του: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει, αλλά είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων και είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχει ικανοποίηση και καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για τη συνεργασία. Πιστεύω πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποια καλά νέα».

Για το τι του λείπει από την Ελλάδα: «Μου λείπει ο Ρέμος, ο Αργυρός, ο Πάριος, η ‘Νησιώτισσα’ (σ.σ. εστιατόριο στην Πεντέλη). Το ελληνικό φαγητό είναι το καλύτερο και το προτιμούν και οι Ρώσοι»

 

Τελευταία Νέα