Σειρά των Γιάνκοβιτς & Φώτση

Σειρά των Γιάνκοβιτς & Φώτση

Γιάννης Ράμμας
Σειρά των Γιάνκοβιτς & Φώτση

bet365

Ο Παναθηναϊκός ήδη είχε συζητήσει για την ανανέωση του Βλάντο Γιάνκοβιτς κι η ανακοίνωση της παραμονής του Αργύρη Πεδουλάκη θα φέρει νέο κύκλο, όπως φυσικά και με τον Αντώνη Φώτση.

Ο ελληνικός κορμός απασχολεί τον Παναθηναϊκό εδώ κι αρκετά χρόνια εξού κι η επένδυση σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, αλλά με τους Γιάνκοβιτς & Φώτση να 'χουν... ξεμείνει από συμβόλαιο είναι η σειρά τους πάλι, πολύ περισσότερο μετά απ' την ανακοίνωση της παραμονής του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο κύκλος των συζητήσεων με τον πρώτο είχε ανοίξει κατά την περίοδο της επιστροφής του «Άρτζι» και πλέον αναμένεται η συνέχεια, αφού είναι γνωστή η εκτίμηση του 52χρονου προπονητή για τον 26χρονο σμολ φόργουορντ σε αντίθεση με τον προκάτοχό του και την εμμονή με τον κατά τ' άλλα φιλότιμο, αλλά όχι ικανό να προσφέρει, Σάσα Πάβλοβιτς.

Για την περίπτωση του Αντώνη Φώτση τα σχόλια περιττεύουν. Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ αποτελεί συνώνυμο της σύγχρονης ιστορίας της ομάδος και το νέο συμβόλαιο θα 'ναι έτοιμο πιθανότατα μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Ακολούθως σειρά θα πάρουν οι μετεγγραφές, αφού οι υπόλοιποι μη έχοντες συμβόλαιο απ' το υπάρχουν ρόστερ ήδη πρέπει να θεωρούνται παρελθόν, ίσως κι ο Έλιοτ Ουίλιαμς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα