Ντουράντ: «Μας νίκησαν με τα τρίποντα»

Ντουράντ: «Μας νίκησαν με τα τρίποντα»

Ντουράντ: «Μας νίκησαν με τα τρίποντα»

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έκρυψε ότι η ήττα πονά των Θάντερ, καθώς ήθελαν το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα φάνηκε… αινιγματικός όταν αναφέρθηκε στο μέλλον του.

«Στα δύο τελευταία ματς μάς νίκησαν με τα τρίποντα. Εμείς τους νικήσαμε σε όλους τους άλλους τομείς. Αυτή ήταν όλη η ιστορία της σειράς. Στο τρίτο και τέταρτο παιχνίδι έχασαν τα σουτ που έβαλαν στο έκτο και το έβδομο», ανέφερε αρχικά ο KD, που συνέχισε λέγοντας: «Πονά η ήττα, ειδικά όταν είσαι στο 3-1, αλλά όλοι μας δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε το πρωτάθλημα, γι’ αυτό δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι ούτε να μιλάμε για ηθικές νίκες. Μπορούμε όμως να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε φέτος. Μείναμε ενωμένοι και ο ένας θυσιάστηκε για τον άλλον...»

Όσο για το μέλλον του; «Χάσαμε μόλις πριν μισή ώρα. Δεν έχω το σκεφτεί τίποτα. Απλώς πήγα να αγκαλιάσω τους συμπαίκτες μου. Θα το σκεφτώ στη συνέχεια», είπε ο Ντουράντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα