Καθήλωσε την Ευρώπη ο 4ος τελικός, αποθέωση για Σπανούλη (pics)

Gazzetta team
Καθήλωσε την Ευρώπη ο 4ος τελικός, αποθέωση για Σπανούλη (pics)
Η συναρπαστική εξέλιξη του 4ου τελικού καθήλωσε τους Ευρωπαίους, οι οποίοι σχολίασαν διθυραμβικά τόσο το φινάλε του αγώνα, όσο και την μεγάλη εμφάνιση και τρίποντο της νίκης του Βασίλη Σπανούλη.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πρόσφεραν μία τρομερή παράσταση στα πλαίσια του 4ου τελικού της Basket League, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τελικά τη νίκη με 81-82 στην δεύτερη παράταση, έπειτα από τρίποντο του Σπανούλη στα -1,9” πριν από τη λήξη.

Η συναρπαστική εξέλιξη του αγώνα και το τρομερό game-winner του Σπανούλη βρέθηκαν στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών μέσων.

«Ακόμα ένα μεγάλο τρίποντο του Σπανούλη δίνει στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα», ήταν ο τίτλος της Mundo Deprotivo.

«Άλλο ένα θαύμα από τον Σπανούλη: Κέρδισε το πρωτάθλημα με απίστευτο τρίποντο!», αναφέρει στον τίτλο της η Marca, που στη συνέχεια σχολιάζει:

«Σπανούλης και Διαμαντίδης έχουν προσφέρει πολλές μεγάλες στιγμές μαζί. Στον 4ο τελικό των ελληνικών playoffs έβαλαν ξανά την υπογραφή τους, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. (αναφέρεται στον τρίποντο του Σπανούλη και στο «αντίο» του Διαμαντίδη).

«Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός», είναι ο τίτλος της Fanatik, που σχολιάζει στη συνέχεια:

«Σε μία αναμέτρηση που οδηγήθηκε μέχρι τη 2η παράταση, ο Έλληνας σταρ Βασίλης Σπανούλης με τρίποντο στα -1,9” έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 82-81, για το 12ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας του».

Τέλος, η ιστοσελίδα b92.net της Σερβίας σχολιάζει: «Ο Σπανούλης σίγησε το ΟΑΚΑ στο αντίο του Διαμαντίδη», με εκτενές ρεπορτάζ από την αναμέτρηση και το δραματικό φινάλε του 4ου τελικού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα