«Κάηκε» το ΣΕΦ (pics & vids)

«Κάηκε» το ΣΕΦ (pics & vids)
Κοντά 20.000 κόσμος υποδέχτηκε στο ΣΕΦ τους Πρωταθλητές Ελλάδας! Φοβερές στιγμές, με το πούλμαν να κολλάει και τους παίκτες του Ολυμπιακού να ανεβαίνουν στην οροφή για να πανηγυρίσουν!

Πανικός! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ το βράδυ της Δευτέρας, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ.

Περίπου 20.000 οπαδοί των «ερυθρολεύκων» περίμεναν καρτερικά την αποστολή της ομάδας να φτάσει από το ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να κλείσει ακόμα και η Εθνική οδός!

To πούλμαν του Ολυμπιακού έκανε συνολικά 1 ώρα να φτάσει στην είσοδο του ΣΕΦ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του να αναγκάζονται να προχωρήσουν με τα πόδια, γνωρίζοντας την αποθέωση, την ώρα που στο δρόμο γινόταν το αδιαχώρητο.

Κεντρικό πρόσωπο στους πανηγυρισμούς των φίλων του Ολυμπιακού και ο Βασίλης Σπανούλης, τον οποίο περίπου 30 οπαδοί κουβάλησαν στα χέρια τους, καθώς δεν γινόταν να ανοίξει αλλιώς ο δρόμος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εγκατέλειψαν ένας ένας το πούλμαν με αρκετή δυσκολία, μιας και το πλήθος έφτανε ακριβώς δίπλα από την πόρτα, γνωρίζοντας ξανά την αποθέωση.

Λίγο μετά τις 1.30 ο περισσότερος κόσμος πλέον έχει αποχωρήσει, ενώ τα μέλη της αποστολής των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται ακόμα στο ΣΕΦ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα