Απειλεί να μην κατέβει η Γαλατάσαραϊ αν τιμωρηθεί η έδρα της

Απειλεί να μην κατέβει η Γαλατάσαραϊ αν τιμωρηθεί η έδρα της

bet365

Η Γαλατάσαραϊ τόνισε πως θα δε θα κατέβει στον τέταρτο ημιτελικό αν η ομοσπονδία αποφασίσει να γίνει χωρίς θεατές το παιχνίδι.

Τα επεισόδια στον τρίτο ημιτελικό μεταξύ της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε καθώς επίσης και το φτύσιμο στο πρόσωπο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απειλούν με τιμωρία της έδρας ενόψει του τέταρτου ημιτελικού.

Η γενικός αρχηγός της Γαλατά, Καν Τοπκασάλ ανέφερε πως, «Η Γαλατάσαραϊ ενδεχομένως να μην κατέβει στο Game 4 αν μας τιμωρήσουν! Ανάλογα περιστατικά συνέβησαν στην Ulker Arena (σ.σ. έδρα της Φενέρμπαχτσε) το 2014 όμως η TBF δεν έκανε απολύτως τίποτα γι' αυτό! Επαναλαμβάνω πως αν μας τιμωρήσουν, δεν θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν φοβόμαστε να κάνουμε ξανά ό,τι έγινε το 2014. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε το επόμενο ματς με τη βοήθεια των οπαδών μας και θα ισοφαρίσουμε σε 2-2».

Μα θυμίσουμε πως στους τελικούς πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων πριν δύο σεζόν, η Φενέρμπαχτσε πήρε τον τίτλο στα χαρτιά αφού δεν κατέβηκε η Γαλατά λόγω τιμωρίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα