Χαμός στα social media για το... αντίο του Διαμαντίδη (pics)

Χαμός στα social media για το... αντίο του Διαμαντίδη (pics)

Χαμός στα social media για το... αντίο του Διαμαντίδη (pics)

bet365

H μέρα που κανείς δεν ήθελε να φτάσει... έφτασε. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κι ίσως το τελευταίο της καριέρας του και τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και μηνύματα!

Τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα και φωτογραφίες για το... αντίο του αρχηγού των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ.

«Αν και Ολυμπιακός, εδώ δεν χωράνε οπαδιλικια. Είσαι ότι καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο έχει βγάλει αυτή η χώρα στο Άθλημα αυτό. Είσαι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία. Μαζί σου μεγαλώσαμε Μήτσο. Εύχομαι να μη τελειώσει ποτέ το ματς σήμερα. Να μην ακουστεί αυτή η κόρνα πάνω στο 40 λεπτό. Να μείνεις στο γήπεδο γιατί θρύλοι σαν εσένα δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από τα αθλήματα. Και εσύ θα λείψεις. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ας πικρανες αρκετές φορές την ομάδα μου»...

Στέψη ή παράταση στην αγωνία και τα ντέρμπι «αιωνίων»; Πάρε έως €100 από τη Vistabet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα, που θα περιλαμβάνει αγορές από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

«Ο ένας αποχαιρετά σήμερα την έδρα που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια και μας έκανε περήφανους και χαρούμενους και με το παραπάνω.. ο άλλος επίσης ένας από του καλύτερους παίχτες που αγαπούσαμε να "μισούμε"
ο πρώτος σήμερα ίσως στο τελευταίο ή προτελευταίο του παιχνίδι της ένδοξης καριέρας του και ο δεύτερος ίσως στις τελευταίες του σεζόν... σίγουρα δε θα ξαναδούμε τέτοιους ηγέτες.. Μητσάρα σε ευχαριστούμε!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα