Άρης: «Προστατέψτε τον Λάσκαρη»

Άρης: «Προστατέψτε τον Λάσκαρη»

Άρης: «Προστατέψτε τον Λάσκαρη»

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Νίκο Λάσκαρη μετά τα όσα έγιναν το Σάββατο στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ καταδικάζει τα αίσχη που συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκου Λάσκαρη και της οικογένειάς του.

Εκφράζουμε την θερμή μας συμπαράσταση προς τον κ. Λάσκαρη και στεκόμαστε στο πλευρό του, όπως σύσσωμη η οικογένεια του ΑΡΗ.

Ο Νίκος Λάσκαρης αποτελεί «φάρο» για τον ελληνικό αθλητισμό στις δύσκολες εποχές που βιώνει και αποτελεί υποχρέωση όλων μας να τον προστατέψουμε.

Περιμένουμε από τους φορείς του μπάσκετ και την ελληνική πολιτεία να απομονώσουν τα θρασύδειλα στοιχεία, όπως αυτά που εμφανίστηκαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και να ενθαρρύνουν ανθρώπους που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο κ. Λάσκαρης.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας για την πετυχημένη φετινή της πορεία. Η παρουσία του κ. Λάσκαρη εγγυάται πως φέτος μπήκαν τα θεμέλια για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στο θρόνο του».

Best of internet