Συνεχίζει ή όχι ο Κέισι;

Συνεχίζει ή όχι ο Κέισι;

Συνεχίζει ή όχι ο Κέισι;

bet365

Το συμβόλαιο του Ντουέιν Κέισι ολοκληρώνεται, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο το μέλλον του στο Τορόντο. Αν τελικά έχει μέλλον στους Ράπτορς.

Οι Τορόντο Ράπτορς τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της Ανατολής στη regular season, ωστόσο η πορεία τους κρίθηκε στα playoffs. Εκεί αρχικά άφησαν αρνητικές εντυπώσεις, όταν βρέθηκαν μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού τόσο από τους Ιντιάνα Πέισερς, όσο κι από τους Μαϊάμι Χιτ.

Εν τέλει κατάφεραν να επικρατήσουν και στις δύο σειρές με 4-3, έχοντας μπροστά τους την πρόκληση των Κλίβελάντ Καβαλίερς. Από την ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς αποκλείστηκαν με 4-2, ωστόσο πραγματοποίησαν ορισμένες θετικές εμφανίσεις, πριν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Η σεζόν για τους Τορόντο Ράπτορς τελείωσε. Και το ερώτημα που υπάρχει πλέον έχει να κάνει με τον Ντουέιν Κέισι. Θα συνεχίσουν με τον ίδιο head coach ή όχι. Στον Καναδά δεν έχουν πάρει ακόμα τις αποφάσεις τους και τα ρεπορτάζ από την άλλη μεριά του Ατλαντικού αναφέρουν ότι ο Κέισι θα μιλήσει τις επόμενες ημέρες με την ομάδα και για την ώρα το κλίμα είναι θετικό για επέκταση της συνεργασίας τους. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο...

 

NBA Τελευταία Νέα