Η 16άδα της Κροατίας

Η 16άδα της Κροατίας

bet365

Τους εκλεκτούς του ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά ανακοίνωσε ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, με τους NBAers να βρίσκονται κανονικά στη λίστα.

Με τον Μπογκντάνοβιτς των Νετς και τον Χεζόνια των Μάτζικ να βρίσκονται κανονικά στην προεπιλογή, ο Πέτροβιτς ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του ενόψει του Προολυμπιακού. Η Κροατία θα πάρει μέρος στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο κι είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής μας... Δείτε στη συνέχεια τη 16άδα των Κροατών, από την οποία απουσιάζουν ο Ρούντες των Τίμπεργουλβς κι ο Μπέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο πρώτος ψάχνει το νέο του συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να είναι πολύ ψηλά στο draft 2016 και προφανώς θέλει να αφοσιωθεί στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Εκτός λίστας κι ο Πλάνινιτς της Λαμποράλ Κούτσα, όπως κι ο Άντε Τόμιτς της Μπαρτσελόνα. Η απουσία του τελευταίου ήταν δεδομένη...

Στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά ρίχνεται η Κροατία τον Ιούλιο. Στο 2.50 στη Novibet, το ενδεχόμενο να βρεθεί η ομάδα του Πέτροβιτς στο Ρίο.

Αναλυτικά: Ρόκο Λένι Ούκιτς (Καντού), Ροκ Στίπτσεβιτς (Σάσαρι), Άντε Ντέλας (Ζαντάρ), Κρόνουσλαβ Σίμον (Μιλάνο), Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Νετς), Μάριο Χεζόνια (Μάτζικ), Φίλιπ Κρούσλιν (Τσιμπόνα), Λούκα Μπάμπιτς (Τσεντεβίτα), Φραν Πίλεπιτς (Τσεντεβίτα), Ντάριο Σάριτς (Εφές), Μάρκο Αράποβιτς (Τσεντεβίτα), Λέον Ραντόσεβιτς (Μπάμπεργκ), Τζάστιν Χάμιλτον (Βαλένθια), Ζέλικο Σάκιτς (Λουκόιλ), Μίρο Μπίλαν (Τσεντεβίτα), Άντε Ζίζιτς (Τσιμπόνα).

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα